טורט אגוזי לוז שוקולד
טורט אגוזי לוז שוקולד נטול גלוטן, ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 6 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל של 322 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם ביצים, תערובת פודינג שוקולד פאדג', חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 30%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: טורט אגוזי לוז שוקולד, טורט אגוזי לוז שוקולד, ו טורט אגוזי לוז שוקולד.
הוראות
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
מעיל תחתון ותחתון סנטימטר של הצדדים של 10-אינץ אביב-טופס פאן עם התרכך חמאה.
שכבה 1 כוס אגוזי לוז קצוצים בתחתית התבנית. במעבד מזון או בבלנדר, שלבו 1 כוס אגוזי לוז שנותרו, ביצים, תערובת פודינג וחמאה מומסת. תהליך עד היטב מעורב ואגוזים הם הקרקע בסדר.
אופים כ -20 דקות או עד ששולי הטורט יציבים אך מרכזיים מתנועעים כאשר המחבת מזועזעת.
מוציאים מהתנור ומצננים 10 דקות. שחרר את דפנות המחבת. מצננים עד פושרים ואז מעבירים לצלחת הגשה ואבק עם אבקת קקאו ואבקת סוכר.
מגישים בחום או בטמפרטורת החדר.