טורט אגוזים-בלאקברי עם קרם חמאה מוקה
עוגת פטל עם מוקה וקרם חמאה יכולה להיות הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 587 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר, חמאה, וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו אגוז מוקה טורט, טורט מוקה-אגוז, ו בננה אגוז עוגה עם קרם חמאה מוקה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. חמאה 15 על 10 על 10 על 1 אינץ תבנית אפייה ותחתית שורה עם שעווה או נייר קלף. נייר חמאה.
אגוזי מלך הדופק במעבד מזון עד קצוץ דק (לא מאפשרים להיות משחה) ומערבבים יחד עם קמח בקערה.
היכו יחד חמאה וסוכר 1/3 כוס בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי עד חיוור ורך.
הוסף חלמונים 1 בכל פעם, להכות היטב לאחר כל תוספת, ואז להכות וניל. מערבבים בתערובת אגוז ביד.
לנצח חלבונים ביצה עם מלח עם מקצף ניקה בקערה אחרת במהירות בינונית עד שהם מחזיקים פסגות רכות.
להוסיף סוכר 1/3 כוס הנותרים והכה במהירות גבוהה עד הלבנים רק להחזיק פסגות נוקשות. מערבבים רבע מהלבנים לתוך הבלילה כדי להבהיר, ואז לקפל את הלבנים הנותרים בעדינות אבל ביסודיות.
מורחים את הבלילה באופן שווה בתבנית אפייה, החלקה למעלה.
אופים באמצע התנור עד שהמרכז מוגדר והחלק העליון הוא זהב חיוור, 25 עד 30 דקות. עוגה מגניבה במחבת על מתלה. מכסים את העוגה עם תבנית אפייה הפוכה, ולאחר מכן הופכים את העוגה על זה ולהסיר נייר.
נחבר עוגה מחדש על קרש חיתוך. לקצץ על 1/4 אינץ 'מכל צד של העוגה עם סכין חדה, ולאחר מכן לחתוך לרוחב עוגה לתוך 4 מלבנים שווים (כל כ 9 על ידי 3 1/2 אינץ'). גיליון אפייה קו עם שעווה או נייר קלף ולהעביר את העוגה לתבנית אפייה, סידור שכבות זה לצד זה, נוגע ללב.
מפזרים ג ' לטין על מים בקערה קטנה ולתת לעמוד 1 דקה כדי לרכך.
חום מתוחים משמר בדוד כפול או קערת מתכת להגדיר על סיר של מים רותחים עד חם, ולאחר מכן להוסיף תערובת ג ' לטין ומערבבים עד מומס, על 2 דקות.
להסיר קערה מחום ולהגדיר בקערה גדולה יותר של מי קרח. מגניב, ערבוב מדי פעם, עד קר, 5 עד 10 דקות.
מורחים ריבה באופן שווה על שכבות עוגה וצינה עד שנקבע, על 1 שעה.
שמור את שכבת העוגה היפה ביותר למראה למעלה. שים 1 שכבת עוגה, ריבה בצד למעלה, על מגש עוגה ו להפיץ עם 1/3 כוס חמאה. למעלה עם שכבת העוגה השנייה, ריבה בצד למעלה, ולהפיץ עם 1/3 כוס חמאה. למעלה עם שכבה שלישית, ריבה בצד למעלה, ולהפיץ עם 1/3 כוס חמאה. למעלה עם שכבת עוגה שמורה, ריבה בצד למעלה. כפור צדדים של עוגה עם כ 1 כוס חמאה.
העברת קרם חמאה שנותר שקית מאפה צינור גבול דקורטיבי סביב קצה העליון של העוגה.
שכבות עוגה להתפשט עם ריבה יכול להיעשות 1 יום לפני הרכבה ומקורר, מכוסה באופן רופף עם ניילון לעטוף (להשתמש קיסמים להחזיק לעטוף הרחק ריבה).העוגה עשויה להיות מורכבת 1 יום קדימה ומקוררת בשומר עוגה או מכוסה באופן רופף בניילון נצמד(השתמש קיסמים להחזיק הרחק ציפוי). הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.