והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 752 קלוריות. אם יש לכם אבקת אספרסו מיידית השריית סירופ וגנאש, קמח עוגה, שוקולד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות מתכונים דומים: טורט שוקולד אגוזים עם אספרסו גנאש, אגוז לוז-פרלין טורט, ו שוקולד לבן, טורט שיש פטל ואגוזי לוז.
הוראות
1
מקום גיליון נייר על משטח העבודה. מביאים סוכר ומים 1/4 כוס להרתיח בסיר בינוני כבד על חום בינוני גבוה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. מרתיחים מבלי לערבב עד סירופ הוא ענבר עמוק, צחצוח את הצדדים של מחבת עם מברשת מאפה רטובה מתערבל מדי פעם, 7 עד 8 דקות.
מערבבים באבקת אספרסו, ואז אגוזים. לגרד תערובת על נייר; להתפשט במהירות. מגניב לגמרי. חותכים פרלין לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידי
20 עד 25 עלי תרד שלמים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
3
גלידת שוקולד לבן במיקרוגל בעוצמה של 50% במרווחים של 10 שניות עד שהשוקולד מרגיש מעט חם והוא רק מתחיל להתרכך (אם רך מדי, תן לעמוד עד חזק מספיק כדי להתגלח). באמצעות מקלף ירקות, לגלח 1-כדי 1 1/2 אינץ ' רחב סרט, על 4 עד 5 סנטימטרים, מן הבלוק. בעדינות לגלגל סרט לתוך תלתל רופף (גליל). חוזר, ביצוע 20 עד 24 תלתלים. לעשות קדימה: פרלין תלתלים שוקולד יכול להתבצע 2 ימים קדימה. צינה בנפרד במיכלים אטומים.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
הסר קערה מעל מים. שוקולד מגניב לפושר, ערבוב מדי פעם. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח קרם בקערה גדולה עד פסגות רכות טופס. בהדרגה לשפוך שוקולד פושר על שמנת, מתקפל להתמזג היטב.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
להעביר 2 1/2 כוסות מוס לקערה בינונית אחרת; לקפל בעדינות אבקת אספרסו. מכסים ומצננים את שתי קערות מוס עד המשרד, לפחות 6 שעות. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור צונן.
מחממים תנור ל 177°. מעיל 15 x 10 אינץ ' גיליון נייר קלף עם תרסיס nonstick. קו 15x10x1 אינץ ' אפייה גיליון עם קלף מוכן (הצדדים של גיליון אפייה לא צריך להיות מצופה).
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולד
2
מערבבים ביצים, סוכר, 2 כפיות אבקת אספרסו, וניל ומלח בקערה גדולה. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות עד תערובת ביצה הוא עבה ורך ונופל סרטים כאשר מקצף הוא הרים, 6 עד 7 דקות. לנפות קמח על 3 תוספות, מתקפל בעדינות רק כדי לשלב לאחר כל תוספת.
אופים עוגה עד בודק מוכנס למרכז יוצא נקי ועוגה מתחילה להתרחק מחבת, על 18 דקות. עוגה מגניבה במחבת על מדף 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
לנפות 2 כפות אבקת סוכר מעל עוגה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוב
6
תחתוך מסביב לצדדים. מרית שקופית תחת קלף כדי להשתחרר מחבת ולהפוך את העוגה על משטח העבודה. לקלף קלף.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
חותכים עוגה לרוחב לתוך 4 מלבנים, כל אחד על 10 x 3 1/2 אינץ'.
8
מניחים 1 מלבן עוגה על מגש.
9
מברשת 2 כפות השריית סירופ מעל.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר
10
מורחים 3 כפות גנאש מעל, ואז 1/3 של מוס אספרסו (כ 3/4 כוס). חזור 2 פעמים נוספות עם עוגה, סירופ, גנאש, ומוס. למעלה עם שכבת העוגה הרביעית; לחץ קלות לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
3 תותים קפואים ללא סוכר
11
מורחים 2/3 כוס מוס רגיל דק מעל וצדדים של טורט לאטום, ולאחר מכן להפיץ מוס שנותר מעל וצדדים. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. אוהל רופף עם נייר כסף וצינה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
12
לפני ההגשה, לחץ על חתיכות פרלין לתוך מוס בכל הצדדים של טורט. תלתלי שוקולד לבן על גבי.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד
פרלינים
13
מערבבים 4 כפות אבקת סוכר ו 1 1/2 כפיות אבקת אספרסו בקערה קטנה. לנפות מעל העליון של torte.