קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 50 דק.
מנות10
ציון בריאות4
מגזין

טורט אספרסו שוקולד לבן עם פרלין אגוזי לוז

טורט אספרסו שוקולד לבן עם פרלין אגוזי לוז
והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 752 קלוריות. אם יש לכם אבקת אספרסו מיידית השריית סירופ וגנאש, קמח עוגה, שוקולד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות מתכונים דומים: טורט שוקולד אגוזים עם אספרסו גנאש, אגוז לוז-פרלין טורט, ו שוקולד לבן, טורט שיש פטל ואגוזי לוז.

הוראות

1
מקום גיליון נייר על משטח העבודה. מביאים סוכר ומים 1/4 כוס להרתיח בסיר בינוני כבד על חום בינוני גבוה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. מרתיחים מבלי לערבב עד סירופ הוא ענבר עמוק, צחצוח את הצדדים של מחבת עם מברשת מאפה רטובה מתערבל מדי פעם, 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מערבבים באבקת אספרסו, ואז אגוזים. לגרד תערובת על נייר; להתפשט במהירות. מגניב לגמרי. חותכים פרלין לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
גלידת שוקולד לבן במיקרוגל בעוצמה של 50% במרווחים של 10 שניות עד שהשוקולד מרגיש מעט חם והוא רק מתחיל להתרכך (אם רך מדי, תן לעמוד עד חזק מספיק כדי להתגלח). באמצעות מקלף ירקות, לגלח 1-כדי 1 1/2 אינץ ' רחב סרט, על 4 עד 5 סנטימטרים, מן הבלוק. בעדינות לגלגל סרט לתוך תלתל רופף (גליל). חוזר, ביצוע 20 עד 24 תלתלים. לעשות קדימה: פרלין תלתלים שוקולד יכול להתבצע 2 ימים קדימה. צינה בנפרד במיכלים אטומים.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולדתלתלי שוקולד
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פרליניםפרלינים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
1
מערבבים שוקולד ו 5 כפות מים בקערת מתכת להגדיר oversaucepan של מים בקושי מבעבע עד השוקולד הוא חלק.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
הסר קערה מעל מים. שוקולד מגניב לפושר, ערבוב מדי פעם. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח קרם בקערה גדולה עד פסגות רכות טופס. בהדרגה לשפוך שוקולד פושר על שמנת, מתקפל להתמזג היטב.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
להעביר 2 1/2 כוסות מוס לקערה בינונית אחרת; לקפל בעדינות אבקת אספרסו. מכסים ומצננים את שתי קערות מוס עד המשרד, לפחות 6 שעות. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור צונן.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
מערבבים ליקר ואבקת אספרסו בקערה קטנה עד האספרסו מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
(מקרטון)(מקרטון)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מניחים סירופ שוקולד ותירס בקערה בינונית. מביאים שמנת לרתיחה בסיר קטן; יוצקים על סירופ שוקולד ותירס. מערבבים עד נמס וחלק. לעשות קדימה: השריית סירופ גנאש יכול להתבצע 1 יום קדימה. מכסים בנפרד ומאחסנים בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
מחממים תנור ל 177°. מעיל 15 x 10 אינץ ' גיליון נייר קלף עם תרסיס nonstick. קו 15x10x1 אינץ ' אפייה גיליון עם קלף מוכן (הצדדים של גיליון אפייה לא צריך להיות מצופה).
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מערבבים ביצים, סוכר, 2 כפיות אבקת אספרסו, וניל ומלח בקערה גדולה. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות עד תערובת ביצה הוא עבה ורך ונופל סרטים כאשר מקצף הוא הרים, 6 עד 7 דקות. לנפות קמח על 3 תוספות, מתקפל בעדינות רק כדי לשלב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
להעביר 1 גביע הבלילה לקערה קטנה; לקפל בחמאה. מקפלים הבלילה מקערה קטנה בחזרה לתוך הבלילה בקערה גדולה רק עד בשילוב; להפיץ באופן שווה על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
אופים עוגה עד בודק מוכנס למרכז יוצא נקי ועוגה מתחילה להתרחק מחבת, על 18 דקות. עוגה מגניבה במחבת על מדף 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
לנפות 2 כפות אבקת סוכר מעל עוגה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
6
תחתוך מסביב לצדדים. מרית שקופית תחת קלף כדי להשתחרר מחבת ולהפוך את העוגה על משטח העבודה. לקלף קלף.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
חותכים עוגה לרוחב לתוך 4 מלבנים, כל אחד על 10 x 3 1/2 אינץ'.
8
מניחים 1 מלבן עוגה על מגש.
9
מברשת 2 כפות השריית סירופ מעל.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
10
מורחים 3 כפות גנאש מעל, ואז 1/3 של מוס אספרסו (כ 3/4 כוס). חזור 2 פעמים נוספות עם עוגה, סירופ, גנאש, ומוס. למעלה עם שכבת העוגה הרביעית; לחץ קלות לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
11
מורחים 2/3 כוס מוס רגיל דק מעל וצדדים של טורט לאטום, ולאחר מכן להפיץ מוס שנותר מעל וצדדים. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. אוהל רופף עם נייר כסף וצינה.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
12
לפני ההגשה, לחץ על חתיכות פרלין לתוך מוס בכל הצדדים של טורט. תלתלי שוקולד לבן על גבי.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולדתלתלי שוקולד
פרליניםפרלינים
13
מערבבים 4 כפות אבקת סוכר ו 1 1/2 כפיות אבקת אספרסו בקערה קטנה. לנפות מעל העליון של torte.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון

מרכיבים

198פלפל האבנרושוקולד מריר (לא יעלה על 61% קקאו), קצוץשוקולד מריר (לא יעלה על 61% קקאו), קצוץ2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח עוגה מנופה (מנופה, ולאחר מכן נמדד)קמח עוגה מנופה (מנופה, ולאחר מכן נמדד)170פלפל האבנרובלוק שוקולד לבן באיכות גבוהה (1 עד 1 1/2 אינץ ' עבה; עבור תלתלים שוקולד)בלוק שוקולד לבן באיכות גבוהה (1 עד 1 1/2 אינץ ' עבה; עבור תלתלים שוקולד)2קרום: פירורי קרקר גרהםסירופ תירס כההסירופ תירס כהה4largesביצים, טמפרטורת החדרביצים, טמפרטורת החדר2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראגוזי לוז, קלויים, קליפותאגוזי לוז, קלויים, קליפות1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמנת מתוקהשמנת מתוקה3לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)אבקת אספרסו מיידית ספוג סירופ וגנשאבקת אספרסו מיידית ספוג סירופ וגנש4לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)אבקת אספרסו מיידיתאבקת אספרסו מיידית1581 לב מפאלדי טרי אם אפשרקלואה או ליקר אחר בטעם קפהקלואה או ליקר אחר בטעם קפה6קרום: פירורי קרקר גרהםאבקת סוכר, מחולקאבקת סוכר, מחולק0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק1581 לב מפאלדי טרי אם אפשרתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה2קרום: פירורי קרקר גרהם(1/4 מקל) חמאה ללא מלח, נמס, מקורר(1/4 מקל) חמאה ללא מלח, נמס, מקורר1אוראו ממולאים כפולים(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)5קרום: פירורי קרקר גרהם1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים340פלפל האבנרושוקולד לבן באיכות גבוהה (כגון lindt או פרוג'ינה), קצוץ דקשוקולד לבן באיכות גבוהה (כגון lindt או פרוג'ינה), קצוץ דק