קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 50 דק.
מנות10
ציון בריאות4
מגזין

טורט אספרסו שוקולד לבן עם פרלין אגוזי לוז

טורט אספרסו שוקולד לבן עם פרלין אגוזי לוז
והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 752 קלוריות. אם יש לכם אבקת אספרסו מיידית השריית סירופ וגנאש, קמח עוגה, שוקולד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות מתכונים דומים: טורט שוקולד אגוזים עם אספרסו גנאש, אגוז לוז-פרלין טורט, ו שוקולד לבן, טורט שיש פטל ואגוזי לוז.

הוראות

1
מקום גיליון נייר על משטח העבודה. מביאים סוכר ומים 1/4 כוס להרתיח בסיר בינוני כבד על חום בינוני גבוה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. מרתיחים מבלי לערבב עד סירופ הוא ענבר עמוק, צחצוח את הצדדים של מחבת עם מברשת מאפה רטובה מתערבל מדי פעם, 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מערבבים באבקת אספרסו, ואז אגוזים. לגרד תערובת על נייר; להתפשט במהירות. מגניב לגמרי. חותכים פרלין לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
3
גלידת שוקולד לבן במיקרוגל בעוצמה של 50% במרווחים של 10 שניות עד שהשוקולד מרגיש מעט חם והוא רק מתחיל להתרכך (אם רך מדי, תן לעמוד עד חזק מספיק כדי להתגלח). באמצעות מקלף ירקות, לגלח 1-כדי 1 1/2 אינץ ' רחב סרט, על 4 עד 5 סנטימטרים, מן הבלוק. בעדינות לגלגל סרט לתוך תלתל רופף (גליל). חוזר, ביצוע 20 עד 24 תלתלים. לעשות קדימה: פרלין תלתלים שוקולד יכול להתבצע 2 ימים קדימה. צינה בנפרד במיכלים אטומים.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולדתלתלי שוקולד
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
פרליניםפרלינים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
1
מערבבים שוקולד ו 5 כפות מים בקערת מתכת להגדיר oversaucepan של מים בקושי מבעבע עד השוקולד הוא חלק.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
הסר קערה מעל מים. שוקולד מגניב לפושר, ערבוב מדי פעם. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח קרם בקערה גדולה עד פסגות רכות טופס. בהדרגה לשפוך שוקולד פושר על שמנת, מתקפל להתמזג היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
להעביר 2 1/2 כוסות מוס לקערה בינונית אחרת; לקפל בעדינות אבקת אספרסו. מכסים ומצננים את שתי קערות מוס עד המשרד, לפחות 6 שעות. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור צונן.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1
מערבבים ליקר ואבקת אספרסו בקערה קטנה עד האספרסו מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
(מקרטון)(מקרטון)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מניחים סירופ שוקולד ותירס בקערה בינונית. מביאים שמנת לרתיחה בסיר קטן; יוצקים על סירופ שוקולד ותירס. מערבבים עד נמס וחלק. לעשות קדימה: השריית סירופ גנאש יכול להתבצע 1 יום קדימה. מכסים בנפרד ומאחסנים בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1
מחממים תנור ל 177°. מעיל 15 x 10 אינץ ' גיליון נייר קלף עם תרסיס nonstick. קו 15x10x1 אינץ ' אפייה גיליון עם קלף מוכן (הצדדים של גיליון אפייה לא צריך להיות מצופה).
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מערבבים ביצים, סוכר, 2 כפיות אבקת אספרסו, וניל ומלח בקערה גדולה. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות עד תערובת ביצה הוא עבה ורך ונופל סרטים כאשר מקצף הוא הרים, 6 עד 7 דקות. לנפות קמח על 3 תוספות, מתקפל בעדינות רק כדי לשלב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
להעביר 1 גביע הבלילה לקערה קטנה; לקפל בחמאה. מקפלים הבלילה מקערה קטנה בחזרה לתוך הבלילה בקערה גדולה רק עד בשילוב; להפיץ באופן שווה על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
אופים עוגה עד בודק מוכנס למרכז יוצא נקי ועוגה מתחילה להתרחק מחבת, על 18 דקות. עוגה מגניבה במחבת על מדף 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
לנפות 2 כפות אבקת סוכר מעל עוגה.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
6
תחתוך מסביב לצדדים. מרית שקופית תחת קלף כדי להשתחרר מחבת ולהפוך את העוגה על משטח העבודה. לקלף קלף.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
חותכים עוגה לרוחב לתוך 4 מלבנים, כל אחד על 10 x 3 1/2 אינץ'.
8
מניחים 1 מלבן עוגה על מגש.
9
מברשת 2 כפות השריית סירופ מעל.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
10
מורחים 3 כפות גנאש מעל, ואז 1/3 של מוס אספרסו (כ 3/4 כוס). חזור 2 פעמים נוספות עם עוגה, סירופ, גנאש, ומוס. למעלה עם שכבת העוגה הרביעית; לחץ קלות לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
11
מורחים 2/3 כוס מוס רגיל דק מעל וצדדים של טורט לאטום, ולאחר מכן להפיץ מוס שנותר מעל וצדדים. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. אוהל רופף עם נייר כסף וצינה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
12
לפני ההגשה, לחץ על חתיכות פרלין לתוך מוס בכל הצדדים של טורט. תלתלי שוקולד לבן על גבי.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולדתלתלי שוקולד
פרליניםפרלינים
13
מערבבים 4 כפות אבקת סוכר ו 1 1/2 כפיות אבקת אספרסו בקערה קטנה. לנפות מעל העליון של torte.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)

מרכיבים

198חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שוקולד מריר (לא יעלה על 61% קקאו), קצוץשוקולד מריר (לא יעלה על 61% קקאו), קצוץ2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח עוגה מנופה (מנופה, ולאחר מכן נמדד)קמח עוגה מנופה (מנופה, ולאחר מכן נמדד)170חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בלוק שוקולד לבן באיכות גבוהה (1 עד 1 1/2 אינץ ' עבה; עבור תלתלים שוקולד)בלוק שוקולד לבן באיכות גבוהה (1 עד 1 1/2 אינץ ' עבה; עבור תלתלים שוקולד)22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גססירופ תירס כההסירופ תירס כהה4largesביצים, טמפרטורת החדרביצים, טמפרטורת החדר2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראגוזי לוז, קלויים, קליפותאגוזי לוז, קלויים, קליפות1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמנת מתוקהשמנת מתוקה3חתיכות טופי הית' בראבקת אספרסו מיידית ספוג סירופ וגנשאבקת אספרסו מיידית ספוג סירופ וגנש4חתיכות טופי הית' בראבקת אספרסו מיידיתאבקת אספרסו מיידית1581 לב מפאלדי טרי אם אפשרקלואה או ליקר אחר בטעם קפהקלואה או ליקר אחר בטעם קפה62 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסאבקת סוכר, מחולקאבקת סוכר, מחולק0חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות1581 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס(1/4 מקל) חמאה ללא מלח, נמס, מקורר(1/4 מקל) חמאה ללא מלח, נמס, מקורר1אוראו ממולאים כפוליםנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll house52 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות340חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שוקולד לבן באיכות גבוהה (כגון lindt או פרוג'ינה), קצוץ דקשוקולד לבן באיכות גבוהה (כגון lindt או פרוג'ינה), קצוץ דק