והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 752 קלוריות. אם יש לכם אבקת אספרסו מיידית השריית סירופ וגנאש, קמח עוגה, שוקולד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות מתכונים דומים: טורט שוקולד אגוזים עם אספרסו גנאש, אגוז לוז-פרלין טורט, ו שוקולד לבן, טורט שיש פטל ואגוזי לוז.
הוראות
1
מקום גיליון נייר על משטח העבודה. מביאים סוכר ומים 1/4 כוס להרתיח בסיר בינוני כבד על חום בינוני גבוה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. מרתיחים מבלי לערבב עד סירופ הוא ענבר עמוק, צחצוח את הצדדים של מחבת עם מברשת מאפה רטובה מתערבל מדי פעם, 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
3 תותים קפואים ללא סוכר
3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
מערבבים באבקת אספרסו, ואז אגוזים. לגרד תערובת על נייר; להתפשט במהירות. מגניב לגמרי. חותכים פרלין לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידי
1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
3
גלידת שוקולד לבן במיקרוגל בעוצמה של 50% במרווחים של 10 שניות עד שהשוקולד מרגיש מעט חם והוא רק מתחיל להתרכך (אם רך מדי, תן לעמוד עד חזק מספיק כדי להתגלח). באמצעות מקלף ירקות, לגלח 1-כדי 1 1/2 אינץ ' רחב סרט, על 4 עד 5 סנטימטרים, מן הבלוק. בעדינות לגלגל סרט לתוך תלתל רופף (גליל). חוזר, ביצוע 20 עד 24 תלתלים. לעשות קדימה: פרלין תלתלים שוקולד יכול להתבצע 2 ימים קדימה. צינה בנפרד במיכלים אטומים.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
פרלינים
10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
קולף
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
1
מערבבים שוקולד ו 5 כפות מים בקערת מתכת להגדיר oversaucepan של מים בקושי מבעבע עד השוקולד הוא חלק.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וס
2
הסר קערה מעל מים. שוקולד מגניב לפושר, ערבוב מדי פעם. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח קרם בקערה גדולה עד פסגות רכות טופס. בהדרגה לשפוך שוקולד פושר על שמנת, מתקפל להתמזג היטב.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
חתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגל
3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ויניגרט ורז'וס
3
להעביר 2 1/2 כוסות מוס לקערה בינונית אחרת; לקפל בעדינות אבקת אספרסו. מכסים ומצננים את שתי קערות מוס עד המשרד, לפחות 6 שעות. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור צונן.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידי
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וס
1
מערבבים ליקר ואבקת אספרסו בקערה קטנה עד האספרסו מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידי
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
(מקרטון)
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וס
2
מניחים סירופ שוקולד ותירס בקערה בינונית. מביאים שמנת לרתיחה בסיר קטן; יוצקים על סירופ שוקולד ותירס. מערבבים עד נמס וחלק. לעשות קדימה: השריית סירופ גנאש יכול להתבצע 1 יום קדימה. מכסים בנפרד ומאחסנים בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
חתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגל
3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
ויניגרט ורז'וס
1
מחממים תנור ל 177°. מעיל 15 x 10 אינץ ' גיליון נייר קלף עם תרסיס nonstick. קו 15x10x1 אינץ ' אפייה גיליון עם קלף מוכן (הצדדים של גיליון אפייה לא צריך להיות מצופה).
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים ביצים, סוכר, 2 כפיות אבקת אספרסו, וניל ומלח בקערה גדולה. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות עד תערובת ביצה הוא עבה ורך ונופל סרטים כאשר מקצף הוא הרים, 6 עד 7 דקות. לנפות קמח על 3 תוספות, מתקפל בעדינות רק כדי לשלב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידי
פרי תות שדה ברגל
סוכריות מצילות חיים
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ויניגרט ורז'וס
3
להעביר 1 גביע הבלילה לקערה קטנה; לקפל בחמאה. מקפלים הבלילה מקערה קטנה בחזרה לתוך הבלילה בקערה גדולה רק עד בשילוב; להפיץ באופן שווה על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ויניגרט ורז'וס
4
אופים עוגה עד בודק מוכנס למרכז יוצא נקי ועוגה מתחילה להתרחק מחבת, על 18 דקות. עוגה מגניבה במחבת על מדף 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
לנפות 2 כפות אבקת סוכר מעל עוגה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוב
6
תחתוך מסביב לצדדים. מרית שקופית תחת קלף כדי להשתחרר מחבת ולהפוך את העוגה על משטח העבודה. לקלף קלף.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
חותכים עוגה לרוחב לתוך 4 מלבנים, כל אחד על 10 x 3 1/2 אינץ'.
8
מניחים 1 מלבן עוגה על מגש.
9
מברשת 2 כפות השריית סירופ מעל.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר
10
מורחים 3 כפות גנאש מעל, ואז 1/3 של מוס אספרסו (כ 3/4 כוס). חזור 2 פעמים נוספות עם עוגה, סירופ, גנאש, ומוס. למעלה עם שכבת העוגה הרביעית; לחץ קלות לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
3 תותים קפואים ללא סוכר
11
מורחים 2/3 כוס מוס רגיל דק מעל וצדדים של טורט לאטום, ולאחר מכן להפיץ מוס שנותר מעל וצדדים. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. אוהל רופף עם נייר כסף וצינה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
12
לפני ההגשה, לחץ על חתיכות פרלין לתוך מוס בכל הצדדים של טורט. תלתלי שוקולד לבן על גבי.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד
פרלינים
13
מערבבים 4 כפות אבקת סוכר ו 1 1/2 כפיות אבקת אספרסו בקערה קטנה. לנפות מעל העליון של torte.