טורט דלעת מייפל
מתאים ל-14 ומחירו 1 מנות.82 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 4 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל של 657 קלוריות. גשו לסופר וקנו קמח, חלב, דלעת, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 21%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו טורט דלעת מייפל, דלעת-טורט שוקולד עם קצפת דלעת, ו עוגת גבינה-עוגת גבינה מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
גריז שלוש 9-ב. מחבתות אפייה עגולות; מרפדים בנייר שעווה. משמנים את הנייר ומניחים בצד. בקערה גדולה שלבו את תערובת העוגה, 1/2 כוס קמח, מים, דלעת, ביצים, שמן וקינמון; מקציפים 30 שניות במהירות נמוכה. מקציפים 2 דקות על בינוני.
מעבירים שליש מהבלילה לקערה קטנה; מקציפים פנימה סוכר חום ושאר הקמח. מערבבים פנימה צ ' יפס ופקאן.
יוצקים לתבנית מוכנה אחת. מחלקים את הבלילה הרגילה בין שתי התבניות הנותרות.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 20-30 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
לציפוי, בקערה גדולה, קרם מתקצר עד שהוא רך.
מוסיפים את טעם הסוכר, החלב, הווניל והמייפל של הקונדיטורים; מקציפים לתערובת אחידה.
מניחים שכבת עוגה רגילה אחת על מגש הגשה. למעלה עם רבע של זיגוג. למעלה עם שכבת עוגת דלעת אגוזים. למעלה עם רבע של זיגוג. למעלה עם שנותר רגיל עוגת שכבה; התפשטות שנותר ציפוי מעל למעלה ודפנות של עוגה.