טורט דלעת פרלין
דלעת פרלין טורט הוא צמחוני ומספק כ 15 מנות. מנה אחת מכילה 423 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך קמח, סודה לשתייה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: טורט דלעת פרלין, טורטה דלעת פרליין, ו טורטה דלעת פרליין.
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בסיר בינוני. מבשלים מעל חום בינוני 5 דקות, ערבוב כל הזמן, או עד הסוכר מתמוסס; לשפוך באופן שווה לתוך 2 משומן קל 9 אינץ ' עגולים cakepans.
מפזרים 3/4 כוסות פקאן באופן שווה על תערובת סוכר חום במחבתות.
מקציפים סוכר מגורען ושמן ב
מהירות בינונית עם מערבל חשמלי עד חלקה.
הוסף ביצים, 1 בכל פעם, מכות עד מעורבב.
להוסיף דלעת 1/4 כפית וניל, להכות רק עד מעורבב.
מערבבים את הקמח ואת 4 המרכיבים הבאים; מוסיפים לתערובת דלעת, מכים רק עד מעורבב. כף מעל פקאן במחבתות.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות על מדפי תיל 5 דקות. בזהירות לשחרר את העוגה מן הקצוות של פאן (לא לקרוע פקאן מן העוגה).
הסר עוגה מחבתות, מגניב לחלוטין על מדפים תיל.
מקציפים 1 3/4 כוסות שמנת במהירות בינונית עד קצף.
מוסיפים אבקת סוכר 1/4 כפית וניל; להכות במהירות בינונית גבוהה עד פסגות רכות טופס.
מניחים שכבת עוגה 1, פרלין בצד למעלה, על צלחת עוגה.
מורחים חצי קצפת על שכבת העוגה; למעלה עם שכבת העוגה שנותרה, בצד פרלין למעלה.
מורחים שאריות קצפת על שכבת העוגה.
מפזרים 1/4 כוס אגוזי פקאן קלויים. כיסוי וצינה. לאחסן במקרר.