טורט הדלעת של ולמה
מתכון זה מכין 15 מנות עם 238 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לך סוכר, מלח, תוספת מוקצפת נוספת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 24%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת השוקולד של דודה ולמה, דלעת-טורט שוקולד עם קצפת דלעת, ו דלעת טורט (מתכונים דומים).
הוראות
שלב מרכיבי קרום; לחץ לתוך 13 אינץ'. איקס 9-אין. תבנית אפייה. בקערה שלבו את הביצים, הסוכר וגבינת השמנת. מקציפים עד חלקה.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד שהחלק העליון מופיע מוגדר. מצננים על רשת.
בינתיים שלבו בסיר את הדלעת, החלמונים, החלב, הסוכר, המלח והקינמון. מבשלים ומערבבים עד שהתערובת מסמיכה; מסירים מהאש.
ממיסים ג ' לטין במים; מוסיפים לסיר. מקפלים פנימה ציפוי מוקצף.
מורחים על טורט מקורר; צמרמורת.
מקשטים עם ציפוי מוקצף. טורט שומר היטב במשך כמה ימים במקרר.