תבשיל ראובן מסורתי דורש מסביב 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 12 מנות. מנה אחת מכילה 507 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו גבינה שוויצרית, לחם שיפון, לחם שיפון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . וזה די טוב. נסו תבשיל ראובן מסורתי, תבשיל ראובן-ללכוד את טעמי כריך מיוחדים בתבשיל, ו תבשיל רובן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
2
בקערה, מערבבים את רוטב אלף האיים, שמנת חמוצה ובצל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אלף האיים
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מסדרים את קוביות הלחם הכהות והבהירות בתחתית תבנית האפייה המוכנה, תוך שמירה על כ-1/2 כוס כל אחת לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
שיפון
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
מניחים את הלחם עם כרוב כבוש ובקר משומר.
מרכיבים שתצטרך
בשר משומר
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
רכז לימונדה מופשר, מחולק
5
מורחים את תערובת ההלבשה על הבשר המשומר.
מרכיבים שתצטרך
בשר משומר
חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
6
מפזרים גבינה שוויצרית, העליון עם קוביות לחם שנותרו, טפטוף עם מרגרינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה שוויצרית
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
¼ כוס קמח גדושה
7
מכסים, ואופים 15 דקות בתנור שחומם מראש. לחשוף, ולהמשיך לאפות 10 דקות, או עד תוסס מעט השחמה.