טורט ספגטי
ספגטי טורט דורש בערך 1 שעה ו 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 23 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 435 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. גשו לסופר וקנו חלבונים, גבינת פרובולונה, תיבול ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . עם כפית ציון 67% המנה הזאת די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Spaghetti Junction: The $4 Spaghetti That Tasts Almost as The $24 Spaghetti From Roy Choi ' S ' L. A. Son, ספגטי Aglio, אולי E פפרונצ'ינו (ספגטי עם שום, שמן זית & פלפלים צ' ילי), ו ארוחת ערב: ספגטי אלה בוסקאיולה (ספגטי ברוטב עגבניות ופטריות).
הוראות
תנור חום ל 350 מעלות F (175 מעלות C). תרסיס 9x3 אינץ ' springform מחבת עם ספריי בישול.
מבשלים ספגטי על פי הוראות החבילה. יש לשטוף במים קרים, ולנקז.
בזמן שספגטי מתבשל, מערבבים גבינת פרמזן, גבינת ריקוטה, תיבול איטלקי, וחלבוני ביצה בקערה גדולה. לזרוק עם ספגטי מבושל מעיל.
לחץ על חצי מתערובת הספגטי בתחתית מחבת מוכנה.
מפזרים חצי בזיליקום, העליון עם חצי עגבניות וחצי גבינת פרובולון. לחץ על שאריות תערובת הספגטי לתוך פאן, מפזרים בזיליקום שנותר, העליון עם שאריות עגבניות.
המקום שנותר גבינת פרובולונה מעל.
בואו לעמוד על 15 דקות, להסיר צדדים של פאן, להעביר מגש הגשה.