עצמות צוואר בסגנון דרומי
עצמות צוואר בסגנון דרומי יכול להיות רק המנה בצד אתה מחפש. מנה אחת מכילה 24 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-5 מנות. גשו לסופר וקנו שום, פלפל טחון, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו עצמות צוואר ושעועית לימה, צוואר חזיר צלוי בסגנון תאילנדי, ו סושי בסגנון דרומי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מפזרים 3/4 של בצל ושום לתחתית מחבת צלייה; יוצקים את החומץ והמים. מתבלים את עצמות הצוואר במלח ופלפל ומניחים אותם במחבת הצלייה.
מפזרים את הבצל והשום הנותרים על עצמות הצוואר; מכסים את המחבת הצלייה בחוזקה בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 2 שעות, מתבלים כל 30 דקות. הקפד לשחזר את נייר הכסף בכל פעם שאתה לרסס. לאחר 2 שעות, להסיר את רדיד ולהמשיך לאפות עד עצמות הצוואר הם חום זהוב, כ 45 דקות.