טורט פרלין שוקולד
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו טורט שוקולד פרלין. מנה אחת מכילה 649 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -37 גרם שומן . מתאים ל-10 ומחירו 84 סנט למנה מנות. אם יש לכם אגוזי פקאן, חמאה, סוכר קונדיטורים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון לא כל כך סופר ספונאלי של 28% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגיות שיבולת שועל פרלין טופי קינמון , שיבולת שועל אפויה פרלינה דלעת וטורט שקדים .
הוראות
בסיר גדול מערבבים סוכר חום, חמאה ושמנת. מערבבים על אש נמוכה עד שהחמאה נמסה.
יוצקים לשניים משומנים 9-in. תבניות אפייה עגולות.
מפזרים אגוזי פקאן; לְהַפְרִישׁ.
מכינים את תערובת העוגה לפי הוראות האריזה. יוצקים בזהירות את הבלילה על הפקאנים.
אופים ב-325 מעלות למשך 35-45 דקות או עד שקיסם יוצא נקי. מצננים בתבניות למשך 10 דקות; הופכים על רשתות להתקררות מלאה.
לציפוי מקציפים שמנת בקערה עד שנוצרות פסגות רכות.
מוסיפים סוכר ווניל; מקציפים עד שהוא נוקשה.
מניחים שכבת עוגה אחת, עם צד הפקאן כלפי מעלה, על צלחת הגשה.
מורחים בחצי מהציפוי. למעלה בשכבת העוגה השנייה ושאר התוספת.
מפזרים תלתלי שוקולד אם רוצים. שומרים במקרר.