קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות14
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טורט קרם אגס קשיו טבעוני

טורט קרם אגס קשיו טבעוני
אם יש לכם אגוזי קשיו, שקדים, סירופ אורז חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: טארט Crème Brûlée קלוי, סקל אגס רך קליפה קרם טארט, ו טארט אגס טבעוני.

הוראות

1
מחממים התנור שלך ל 325° F (160° C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים את הסוכר, ארוחת שקדים וקמח אורז חום בקערה בינונית. ממיסים את המרגרינה ושופכים אותה פנימה, יחד עם סירופ האורז החום. מערבבים כדי מעיל את כל החומרים יבשים ביסודיות, ולחץ על תערובת זו בחוזקה לתוך החלק התחתון של מחבת springform עגול 9 אינץ'. להביא את הקרום על 1 אינץ ' את הצדדים של המחבת, ולהניח בצד.אם משתמשים בקשיו שלמים, להתחיל על ידי שחיקה אותם במעבד המזון שלך. זה עשוי לקחת 5 עד 10 דקות עבור קשיו להתחיל לשחרר את השמנים הטבעיים שלהם ולהפוך משחה חלקה, אבל לא לעצור קצר, שכן חשוב כי אין גושים.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורז חוםקמח אורז חום
סירופ אורז חוםסירופ אורז חום
אופים או סוכר דק במיוחדאופים או סוכר דק במיוחד
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
קשיוקשיו
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
3
הוסף את חמאת הקשיו הטריה שלך, או גרסה שנקנתה בחנות( זמינה בחנויות מזון טבעיות רבות), לבלנדר או למעבד המזון שלך יחד עם המים, סירופ מייפל ווניל. תהליך לשלב. להחליק את קרם וכתוצאה מכך לתוך הקרום שלך ולהניח בצד again.To core ולפרוס אגסים שלך, לחתוך אותם חצי לאורכו, ולאחר מכן לחתוך כל חצי לפרוסות של עובי 1/8 אינץ'. אין צורך לקלף את האגסים, כמו עורות להוסיף טעם נוסף, מרקם וסיבים.לזרוק את הפרוסות עם הסוכר וקינמון, ולסדר אותם על גבי cashew crème שלך.
מרכיבים שתצטרך
חמאת קשיוחמאת קשיו
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
פרי תות שדה ברגלפרי תות שדה ברגל
קשיוקשיו
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
אופים במשך 20 עד 25 דקות, עד האגסים לרכך.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
בואו מגניב ומפזרים שקדים פרוסים לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
שקדים פרוסיםשקדים פרוסים