טורט שוקולד
טורט שוקולד יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 342 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. מתאים ל-12 מנות. אם יש לך מים, מלח, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 22%. נסו טורט שוקולד בראוני עם מוס שוקולד לבן ובננות מקורמלות, עוגת שוקולד (עם וריאציה סאכר טורט וגנאש שוקולד), ו טורט שוקולד שקדים עם ציפוי שוקולד קצפת (מתכונים דומים).
הוראות
לנצח מרגרינה במהירות בינונית של מערבל חשמלי עד שמנת; להוסיף 1 1/2 כוסות סוכר, מכות עד רכות.
מוסיפים חלבונים ביצה, אחד בכל פעם, מכות לאחר כל תוספת.
מערבבים קמח והבא 3 מרכיבים; מוסיפים לתערובת מרגרינה לסירוגין עם תערובת חמאה.
יוצקים הבלילה לתוך 2 (8 אינץ') עגולים cakepans מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 22 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות על מדפי תיל 10 דקות; להסיר מחבתות.
מערבבים פטל היטב. חותכים כל שכבת עוגה במחצית אופקית.
מניחים שכבה 1 על צלחת; להפיץ עם 1/4 גביע פטל להפיץ. חזור עם הבא 2 שכבות; העליון עם השכבה הרביעית. כיסוי וצינה.
שלב הנותרים 1/2 כוס סוכר, 2/3 כוס קקאו, ו קורנפלור בראש דוד כפול. מערבבים בחלב. מביאים מים לרתיחה. להפחית את החום נמוך; לבשל, ערבוב כל הזמן, 18 דקות או עד של התפשטות עקביות. מערבבים וניל. כיסוי וצינה.
מורחים על גבי וצדדים של עוגה. אם תרצה, מקשטים עם פטל וענפי מנטה.