טורט שוקולד-אגוזי לוז
טורט שוקולד-אגוזי לוז דורש בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 8 מנות עם 258 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חלבונים, תמצית ונילן, סוכר מגורען, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד טוב כמו קינוח במחיר סביר מאוד. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 44%. נסו טורט אגוזי לוז שוקולד, טורט אגוזי לוז שוקולד, ו טורט אגוזי לוז שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מצפים תבנית קפיצית בגודל 9 אינץ ' בתרסיס בישול, ומפזרים 2 כפיות קמח.
מניחים את אגוזי הלוז במחבת טפלון בינונית. מבשלים על אש בינונית 6 דקות או עד קלוי קל, תוך ערבוב לעתים קרובות. הפוך אגוזים על מגבת.
להפשיל מגבת; לשפשף את עורות. מגניב.
מניחים אגוזי לוז במעבד מזון; מעבדים עד לטחינה גסה.
מוסיפים 3 כפות קמח; מעבדים עד לטחינה דקה.
שלב 1 כוס סוכר מגורען ו -6 המרכיבים הבאים (סוכר דרך 3 חלבונים) בקערה גדולה; מערבבים היטב עם מטרפה.
מוסיפים תערובת אגוזי לוז ומערבבים היטב. מקציפים 7 חלבוני ביצה במהירות גבוהה של מיקסר עד שנוצרות פסגות רכות. מוסיפים בהדרגה 3 כפות סוכר מגורען, 1 כף בכל פעם, מקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים שליש מתערובת חלבון הביצה לתערובת קקאו;מקפלים בעדינות את תערובת החלבון שנותרה. כף לתבנית קפיצית מוכנה.
אופים את הטורט בחום של 350 למשך 40 דקות או עד להתייצבות; מצננים טורט על רשת.
הסר את דפנות התבנית. מסדרים פטל על גבי הטורט, ומנפים אבקת סוכר על פטל.