קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

טורט שוקולד וג'ינג'ר

טורט שוקולד וג'ינג'ר
אם יש לך בערך 1 שעה ו -35 דקות כדי לבלות במטבח, שוקולד & טורט ג'ינג'ר יכול להיות סופר ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני מתכון לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 68 גרם של שומן, וסך הכל 893 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לך זנגביל טחון, שקדים טחונים, קרם כפול, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 257 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה די גרוע. מתכונים דומים: טורט ג'ינג'ר ליים, דלעת ג'ינג'ר טורט, ו טורט ג'ינג'ר אגס.

הוראות

1
תנור חום 170c / 150c מאוורר / גז 3-
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חמאה וקו בדיל springform עגול 23 ס " מ עם דיסק של קלף אפייה חמאה. בעדינות אבק את החלק הפנימי של הפח עם קקאו קצה עודף.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
3
שים את השוקולד והחמאה לתוך קערה בגודל בינוני עמיד בפני חום, להוסיף את היין ג ' ינג ' ר ולהגדיר את הקערה על מחבת של מים בקושי מבעבע. מערבבים מדי פעם עד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
הסר מהחום וקריר מעט.
5
עצה הן הסוכרים לתוך קערה גדולה ערבוב או קערה של מיקסר חשמלי ולהוסיף את חלמונים ביצה.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
6
להקציף עד חיוור ואור.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
יוצקים את השוקולד נמס וחמאה לתוך החלמונים ומערבבים עד חלקה. עם עוד קערה גדולה, נקייה ללא רבב להקציף, להכות את החלבונים ביצה עם קמצוץ של מלח עד שהם פשוט להחזיק שיא נוקשה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
זנים של פטריותזנים של פטריות
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
לנפות את השקדים וג ' ינג ' ר לתערובת השוקולד ולקפל באמצעות כף מתכת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
( 23)( 23)
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
9
מוסיפים שליש מהחלבונים ומערבבים כדי לשחרר את התערובת. מקפלים את החלבונים הנותרים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
10
כפית חצי התערובת לתוך הפח מוכן בעדינות להפיץ את רמת באמצעות סכין צבעים. לחמם בעדינות את ג ' ינג ' ר לשמר עד שלה רק להפיץ בזהירות כפית על העוגה בגושים קטנים. כפית על תערובת השוקולד הנותרת, מורחים רמה ואופים ממש מתחת למדף האמצעי של התנור למשך 50 דקות-1 שעות עד ששיפוד עץ מוכנס לאמצע העוגה יוצא עם פירור לח מצורף. אפשר לעוגה להתקרר בקופסת השימורים ולא להיות מיואשת אם החלק העליון שוקע ונסדק.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
סכין צבעיםסכין צבעים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
11
כדי להפוך את ציפוי גנאש, להטות את השוקולד לקערה חסינת חום. לאחר מכן מוסיפים את השמנת, חמאה ויין זנגביל. מניחים את הקערה על פני מחבת של מים רותחים בקושי ומערבבים עד נמס וקטיפתי חלקה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
הסר מהחום ולאפשר להתקרר מעט.
13
בזהירות להפעיל סכין לוח סביב קצה העוגה כדי לשחרר אותו, ואז לשים על צלחת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
סכין צבעיםסכין צבעים
14
מורחים את ganache מעל, ולהשאיר להגדיר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת עבור טורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "