טורט שוקולד פטל קפוא
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל שוקולד קפוא פטל טורט. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 408 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם סירופ תירס, שמנת כבדה, גלידת vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: שוקולד לבן קפוא וטורט מוס פטל, טורט גרנד מרנייה קפוא עם קרום שוקולד מריר וחמוציות מתובלות, ו שוקולד-פטל טורט.
הוראות
מחממים תנור ל 163°. חמאה וקמח מחבת 8 אינץ ' springform.
הפוך בסיס טורט: בקערה בינונית עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית, חמאת שמנת וסוכר עד רכות. מוכה בביצה ובוניל. לנפות יחד קמח, אבקת קקאו, סודה לשתייה ומלח על גיליון נייר שעווה.
מוסיפים חצי מרכיבים יבשים לתערובת חמאה. לנצח עד incorporated, ואז להכות בחמאה, ואחריו תערובת הקמח נותרת, להכות היטב לאחר כל תוספת וגירוד למטה הצדדים של קערה לפי הצורך.
יוצקים למחבת מוכנה ואופים עד שקיסם שהוכנס למרכז יוצא נקי, כ -30 דקות.
בואו להתקרר לחלוטין על מתלה תיל. אפשר לגלידה להתרכך.
כדי להרכיב torte, להפעיל סכין סביב שפת פאן, ולאחר מכן להסיר שפה. השאר בסיס עוגה על תחתית מחבת. באמצעות סכין משונן, לחתוך את החלק העליון חסום של עוגה. קו בתוך שפת פאן עם קלף או רצועות נייר שעווה, ולאחר מכן לסגור אותו בחוזקה סביב העוגה.
מורחים גלידת וניל מרככת באופן שווה על בסיס טורט; מקום במקפיא עד מוצק מעט, 1 שעה, ולאפשר סורבה להתרכך.
מורחים סורבה באופן שווה על גלידה. לכסות טורט עם פלסטיק לעטוף, לחזור למקפיא להקפיא עד המשרד, לפחות 8 שעות או עד 2 ימים. כ -20 דקות לפני ההגשה, לעשות זיגוג: בסיר קטן על חום בינוני, להביא קרם וסירופ תירס לרתיחה ולאחר מכן להסיר מהחום.
מוסיפים שוקולד ומערבבים עד מומס וחלק.
הסר את השפה springform מ torte לקלף את הנייר. עבודה במהירות, להפיץ זיגוג על סורבה העליון דקורטיבי עם פטל. להחזיר טורט למקפיא במשך 15 דקות.
חותכים לפרוסות ומגישים מיד.