קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

טורט שוקולד פסח

טורט שוקולד פסח
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, קינוח ידידותי fodmap? טורט שוקולד פסח יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 305 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-53 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם ביצים, חצי שוקולד, מרגרינה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. . הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו שוקולד-טורט פסח משמש, טורט פסח קרם שוקולד, ו טורט שוקולד פסח עם רוטב פטל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שורה תחתונה וצדדים של מחבת קפיץ 9 אינץ ' עם רדיד. נייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
ממיסים מרגרינה ושוקולד בחום נמוך. מערבבים עד חלקה ולתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
3
בקערת ערבוב בגודל בינוני, לנצח את הלבנים עד נוקשה; על 2 דקות. בקערה נפרדת, להכות יחד חלמונים וסוכר עד עבה וחיוור; על 1 דקה. מערבבים בתערובת שוקולד ומערבבים שקדים. מקפלים לבנים מוכים, 1/3 בכל פעם, לתוך שוקולד עד לא פסים של לבן להישאר.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
4
לגרד למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מניחים תבנית אפייה 8 אינץ 'עם 1 אינץ' של מים בו על המדף התחתון של התנור (כדי להפוך את הטורט לח יותר).
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
אופים טורט על מתלה מרכז ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 45 עד 50 דקות, או עד הצדדים מתחילים להתרחק פאן העליון מוגדר במרכז. מכסים את הטורט באופן רופף בנייר כסף במשך 20 הדקות האחרונות של אפייה. הערה: אל תדאג אם העוגה סדקים כי העליון יהיה על התחתונה מאוחר יותר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מגניב על מתלה חוט במשך 10 דקות ולאחר מכן להסיר בזהירות צדדים של מחבת. הפוך על צלחת הגשה להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף