טורט שוקולד פסח
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, קינוח ידידותי fodmap? טורט שוקולד פסח יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 305 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-53 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם ביצים, חצי שוקולד, מרגרינה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. . הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו שוקולד-טורט פסח משמש, טורט פסח קרם שוקולד, ו טורט שוקולד פסח עם רוטב פטל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שורה תחתונה וצדדים של מחבת קפיץ 9 אינץ ' עם רדיד. נייר כסף.
ממיסים מרגרינה ושוקולד בחום נמוך. מערבבים עד חלקה ולתת מגניב.
בקערת ערבוב בגודל בינוני, לנצח את הלבנים עד נוקשה; על 2 דקות. בקערה נפרדת, להכות יחד חלמונים וסוכר עד עבה וחיוור; על 1 דקה. מערבבים בתערובת שוקולד ומערבבים שקדים. מקפלים לבנים מוכים, 1/3 בכל פעם, לתוך שוקולד עד לא פסים של לבן להישאר.
מניחים תבנית אפייה 8 אינץ 'עם 1 אינץ' של מים בו על המדף התחתון של התנור (כדי להפוך את הטורט לח יותר).
אופים טורט על מתלה מרכז ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 45 עד 50 דקות, או עד הצדדים מתחילים להתרחק פאן העליון מוגדר במרכז. מכסים את הטורט באופן רופף בנייר כסף במשך 20 הדקות האחרונות של אפייה. הערה: אל תדאג אם העוגה סדקים כי העליון יהיה על התחתונה מאוחר יותר.
מגניב על מתלה חוט במשך 10 דקות ולאחר מכן להסיר בזהירות צדדים של מחבת. הפוך על צלחת הגשה להתקרר לחלוטין.