טורט שוקולד פסח עם רוטב פטל
טורט שוקולד פסח עם רוטב פטל עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 429 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 31 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם חלבוני ביצה, חלמונים, מרגרינת פארב כשר לפסח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו שוקולד-טורט פסח משמש, טורט פסח קרם שוקולד, ו שוקולד אספרסו טורט עם רוטב פטל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350°f. שורה תחתונה של מחבת קפיץ בקוטר 9 אינץ 'עם 2 3/4 אינץ' - צדדים גבוהים עם נייר קלף. מערבבים שוקולד ומרגרינה בסיר בינוני כבד על אש נמוכה עד מומס וחלק.
הסר מהחום. מגניב עד פושר.
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חלמונים 3/4 כוס סוכר בקערה גדולה עד חיוור ועבה מאוד, על 4 דקות.
להוסיף תערובת שוקולד ב 2 תוספות לנצח עד מעורבב היטב. באמצעות מקצף יבש נקי, להכות חלבונים ביצה בקערה גדולה אחרת עד קצף. בהדרגה להוסיף 1/4 כוס סוכר לנצח עד הלבנים נוקשים אבל לא יבש. מקפלים 1/3 של לבנים לתוך תערובת שוקולד. מקפלים בלבנים הנותרים 2 תוספות.
מעביר את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים טורט עד צורות קרום על גבי ובוחן מוכנס למרכז יוצא עם כמה בלילה לח וכמה פירורים לחים עדיין מחובר, על 55 דקות (העליון עשוי לפצח). הפעל סכין חדה קטנה סביב טורט כדי לשחרר. מגניב במחבת על מתלה (torte ייפול סדק).
הסר צדדים מחבת. הפוך טורט על מגש. (ניתן להכין 1 יום קדימה. כיסוי עם כיפת עוגה ולאחסן בטמפרטורת החדר.)
לטחון 1/3 כוס סוכר בבלנדר עד צורות אבקה בסדר.
מקום דוילי על גבי torte. לנפות סוכר הקרקע על מפית; בעדינות להסיר מפית.
מקשטים טורט עם פטל, אם תרצה.