טורט שוקולד שקדים דלעת
טורט שוקולד שקדים דלעת דורש כ 4 שעות ו-10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 20 . מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 266 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו וניל, שקדים מסוכרים, דלעת, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו טורט שוקולד שקדים דלעת, טורט שוקולד שקדים, ו טורט שוקולד שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבתות כהות או לא דביקות). בנדיבות גריז תחתית רק של 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות עם קיצור.
הפוך תערובת עוגה לפי ההוראות על תיבת, באמצעות מים, חמאה וביצים ערבוב תמצית שקדים.
אופים לפי ההוראות. מגניב 10 דקות; להפעיל סכין סביב קצה מחבתות כדי לשחרר.
הסר עוגות ממחבתות למדפים קירור. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בקערה גדולה מקוררת, לנצח שמנת מתוקה, אבקת סוכר, פשטידת דלעת תבלין ווניל עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים בדלעת.
חותכים כל עוגה אופקית כדי להפוך 2 שכבות.
מקום 1 שכבה תחתונה, לחתוך בצד למעלה, על צלחת הגשה; למעלה עם רבע מתערובת הקצפת. למעלה עם עוד שכבת עוגה, בצד חתוך למטה. למעלה עם רבע של תערובת קצפת. חזור עם הנותרים 2 שכבות ותערובת קצפת.
מפזרים שקדים. מקררים 2 שעות. מכסים ומקררים כל טורט שנותר.