מרק בצל עם כרישה מרופדת ורוזמרין
מרק בצל עם כרישה מרופדת ורוזמרין נטול גלוטן,, כל 30, וצמחוני מרק. מנה אחת מכילה 271 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עוף צלוי, כרישה, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: מרק צדפות עם כרישה קצוצה, 3-מרכיב שעועית ירוקה למוני עם כרישה מרופדת, ו סלט סלק קלוי עם כרישה קצוצה ובייקון.
הוראות
להמס ghee במחבת תחתית כבדה מעל להבה מתונה, ואז לזרוק ברוזמרין, כרישה פרוסה, שאלוט ובצל.להזיע את הבצל, כרישה ו shallots בגהי עד ריחני ועדין, כחמש דקות, ולאחר מכן להסיר רוזמרין ולהשליך.
יוצקים ליטר וחצי עוף צלוי מעל כרישה מכרז, בצל ובצלצלים ומבשלים ומבשלים, מכוסה, במשך עשרים עד עשרים וחמש דקות.באמצעות בלנדר טבילה, למזג את המרק עד חלקה ואחידה במרקם.מערבבים בחומץ ומתבלים במלח ים לא מזוקק ופלפל לבן טחון.לבשו את מרק הבצל עם כרישה קצוצה רגע לפני ההגשה.כרישה מקומטת: שיטה
להמיס גהי במחבת ברזל יצוק מעל להבה גבוהה בינוני, ואז לזרוק כרישה פרוסה.מטגנים את הכרישות הפרוסות בג ' י עד שחום ופריך.
הסר מיד מן המחבת ומגישים מעל מרק בצל.