טורט שכבות קפוא
טורט שכבות קפוא יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 137 קלוריות. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Kraftrecipes.com יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו חמאה, מנגו, וופלים וניל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות ו-20 דקות. נסו טורט לימון, טורט סורבה מנגו, ו סורבה מלון שכבתי (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים; להפריש.
לטאטא סורבה מנגו ו 1/2 כוס שוט מגניב עד מעורבב; להפיץ על החלק התחתון של מחבת springform 9 אינץ'. מכסים עם חצי תערובת פירור; לחץ קלות לתוך סורבה. להקפיא 1 שעה.
לטאטא סורבה קוקוס ו 1/2 כוס שוט מגניב עד מעורבב; להפיץ על תערובת פירור במחבת. למעלה עם הנותרים פירור תערובת; לחץ בקלילות לתוך סורבה. להקפיא 1 שעה.
לטאטא סורבה פטל ו 1/2 כוס שוט מגניב עד מעורבב; להפיץ על תערובת פירור. כיסוי עם השארה שוט מגניב. להקפיא 4 שעות.
הסר טורט מן המקפיא 10 דקות. לפני ההגשה.
תן לעמוד בטמפרטורת החדר כדי לרכך מעט. שחרר טורט משפת המחבת; הסר שפה.
מקשטים טורט עם פירות יער ונענע.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
ניתן לזווג את הקינוח עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "