טורט שקדים ומרמלדה עם קרום סריג
שקדים ומרמלדה טורט עם קרום סריג הוא צמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 422 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא קצפת, ציפורן טחון, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בערך 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 16%. נסו טורט שקדים ומרמלדה עם קרום סריג, סריג-קרום פאי אגס, ו פאי תפוחים קרום סריג (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא קמח, קמח שקדים, וקערה בינונית סלטין להתמזג.
להקציף חלמונים ביצה ו 2 כפות הקצפת שמנת בקערה קטנה כדי להתמזג. באמצעות מיקסר חשמלי, beatbutter, אבקת סוכר, וקערת קליפת לימון inlarge עד מעורבב היטב; לנצח yolkmixture. הכה בתערובת קמח רק מאוגד.
מעבירים את הבצק למשטח קל (הבצק יהיה חלקלק). מחלקים את הבצק ל 2 חתיכות, 1בגדול יותר מהשני. באמצעות flouredhands, לאסוף כל חתיכה יחד; shapeeach לתוך דיסק. לעטוף דיסקי בצק נפרדבפלסטיק וצנן לפחות 1 שעה. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה. תמשיך לעבוד. לרכך את הבצק מעט בחדרטמפרטורה לפני מתגלגל החוצה.
מרדדים דיסק בצק גדול יותר על flouredparchage נייר 9 אינץ ' עגול.
Transfercrust למחבת טארט בקוטר 10 אינץ עםתחת להזזה. באמצעות קצות האצבעות, לחץ על הקרום באופן שווה על החלק התחתון ועל upsides של פאן. הצינה קרום עד המשרד, לפחות 20 דקות.
מרדדים דיסק הבצק השני על נייר קלף משוריין עד 10 אינץ ' עגול.
בצק העברה, עדיין על קלף, tobaking גיליון. באמצעות גלגל מאפה מחורץ, לחתוך בצק עגול לעשר עד שתים עשרה 1/2 אינץ ' - widestrips. רצועות צמרמורת עד המשרד, על15 דקות או עד 1 יום.
מרדדים דיסק בצק גדול יותר על flouredparchage נייר 9 אינץ ' עגול.
Transfercrust למחבת טארט בקוטר 10 אינץ עםתחת להזזה. באמצעות קצות האצבעות, לחץ על הקרום באופן שווה על החלק התחתון ועל upsides של פאן. הצינה קרום עד המשרד, לפחות 20 דקות.
מרדדים דיסק הבצק השני על נייר קלף משוריין עד 10 אינץ ' עגול.
בצק העברה, עדיין על קלף, tobaking גיליון. באמצעות גלגל מאפה מחורץ, לחתוך בצק עגול לעשר עד שתים עשרה 1/2 אינץ ' - widestrips. רצועות צמרמורת עד המשרד, על15 דקות או עד 1 יום.
מתלה עמדה במרכז ארוגים וחימום מראש עד 177°.
לטאטא קמח, אבקת אפייה, ציפורן, ומלח mediumbowl להתמזג.
שלב הדבק שקדים וsugar במעבד; תערובת עד mixtureresembles חול בסדר, על 1 דקה.
העברת תערובת שקדים-הדבק לקערת anothermedium; להוסיף חמאה והכה ללא רצועה.
להוסיף ביצים 1 בכל פעם, להכותחלקות אחרי כל תוספת.
מוסיפים תערובת קמח ומכים רק עד מעורבב.
מורחים 3/4 כוס ריבה באופן שווה overbottom של קרום קר בלתי מוסווה. Spoonalmond מילוי על גבי ריבה; להפיץ באופן אחיד כדי לכסות ריבה. באמצעות metalspatula, בזהירות להעביר 5 ל 6 doughstrips, 1 רצועה בכל פעם, כדי טורט ומילוי שקדים placeatop, המרווח באופן שווה (doughwill יהיה שביר). טופס סריג על ידי סידור צביעת 5 עד 6 רצועות בצק ב rightangles לרצועות הראשונות. לקצץ את הבצק stripseven עם קצוות הקרום; קמצוץ קלות לאטום.
אופים טורט עד המילוי הוא goldenbrown עמוק קרום זהוב, על 50minutes (מילוי שקדים יהיה לנפח upbetween רצועות סריג במהלך האפייה).
להעביר torte כדי rack ולתת coolcompletely במחבת.
להביא הנותרים 1/2 כוס orangemarmalade ו 1 כף מים boilin סיר קטן, ערבוב לעתים קרובות. מבשלים 1 דקה.
יוצקים תערובת דרך קערת מסננת קטנה, לחיצה על מוצקים כדיextract נוזלי; להשליך מוצקים במסננת.
מברשת ריבה נוזלי מעל גבי זיגוג tortefor. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 dayahead. מכסים עם כיפת עוגה או wraploosely בנייר כסף; לאחסן בטמפרטורת החדר.
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את כל המרכיבים בקערת המדיום עד פסגות רכות טופס. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 שעות קדימה. Coverand צמרמורת. Rewhisk כדי לעבות מעט, אםזה הכרחי, לפני השימוש.
מגישים עם קרם Grand Marnierwhipped.
* לפעמים שכותרתו "שקדים טחונים"; זמין בחנויות מזון מיוחדותחנויות מזון טבעיות.
** זמין במעבר האפייה של רובותסופרמרקטים ובחנויות מזון מיוחדות.