קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות10
ציון בריאות4
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טורט שקדים קלוי שוקולד

טורט שקדים קלוי שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל שוקולד טורט שקדים קלוי. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 443 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 36 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, תותים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו שוקולד קלוי טורט מוס שקדים, טורט שוקולד שקדים, ו טורט שוקולד-שקדים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177° עם מתלה ממוקם באמצע.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
גריז תבנית קפיץ ותחתית שורה וצדדים עם קלף (מחבת שימון יעזור מקל קלף).
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מסדרים שקדים במחבת אפייה רדודה וטוסט בתנור עד לזהב עמוק בצבע, כ -15 דקות. מגניב לגמרי. הפחת את טמפרטורת התנור ל-325 ° F.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
בעוד אגוזים קרירים, מניחים שוקולד בקערה חסינת חום וממיסים מעל סיר של מים רותחים, ערבוב מדי פעם. שוקולד קר כדי לחמם.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
מקום מקורר שקדים עם ארוחת עוגת מצוה, עמילן תפוחי אדמה ומלח במעבד מזון ודופק עד טחון דק. (היזהר לא לטחון למשחה.)
מרכיבים שתצטרך
עמילן תפוחי אדמהעמילן תפוחי אדמה
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
מצותמצות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
6
להקציף חלמונים, חלב קוקוס, וניל לתוך שוקולד עד חלקה, ואז לטאטא במחצית תערובת שקדים עד בשילוב (תערובת תהיה מעט מגורען).
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
לנצח חלבונים ביצה עם קמצוץ של מלח בקערה של מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד שהם פשוט להחזיק פסגות רכות. הגדל את המהירות לגובה בינוני והוסף סוכר בזרם יציב איטי, פועם, עד שהלבנים מחזיקים בפסגות מבריקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מקפלים שליש מהלבנים לתערובת שוקולד כדי להבהיר, ואז לקפל את הלבנים הנותרים בעדינות אבל ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
9
מפזרים את תערובת השקדים הנותרת מלמעלה ומקפלים בעדינות אך ביסודיות עד לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
10
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה, ואופים עד העוגה היא מוצקה למגע ומתחיל למשוך מן הצדדים (המרכז יופיע לח אבל ייקבע פעם אחת מגניב), 45 עד 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
העברה למתלה וקריר 30 דקות, ולאחר מכן להסיר צדדים של צורה קפיץ קלף מגניב לחלוטין. הפוך את העוגה על המדף והסר את הקרקעית ואת הקלף, ולאחר מכן חתור מחדש את העוגה על צלחת הגשה.
1
לטחון סוכר ועמילן תפוחי אדמה יחד במטחנת קפה / תבלין עד אבקתי.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תפוחי אדמהעמילן תפוחי אדמה
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
2
ממש לפני ההגשה, מפזרים למעלה עם שקדים פרוסים (אם תרצה) ואבק עם אבקת סוכר. ליהנות עם פירות יער לצד.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
שקדים פרוסיםשקדים פרוסים
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
1
* טורט יכול להתבצע 1 יום קדימה, כל הזמן רופף מכוסה בנייר כסף בטמפרטורת החדר. אבק עם סוכר לפני ההגשה.* אם אתה לא מצליח למצוא ארוחת עוגת מצוה, טוחנים ארוחה רגילה matzoh דק במטחנת קפה / ספייס, ולאחר מכן למדוד.
מרכיבים שתצטרך
מצותמצות
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ