טורט תות ריבס
טורט תות ריבס הוא קינוח שמגיש 12. מנה אחת מכילה 403 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -18 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . זה מושלם ליום האם . גשו לסופר וקנו עמילן תירס, ג'לטין תותים, סוכר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 31% , המנה הזו לא כל כך מרהיבה. נסו קינוח קומפוט ריבס תות טרי , ריבת ריבס - תות שדה ושייק טבעוני פאי ריבס תותים (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול מביאים לרתיחה ריבס, מים ו-1/2 כוס סוכר. להפחית את החום; מבשלים ללא מכסה במשך 6-8 דקות או עד שהריבס רך. מצננים מעט. מניחים בצד 1 כוס נוזלי ריבס לזיגוג.
מניחים ריבס ושאר הנוזלים בבלנדר או במעבד מזון; מכסים ומעבדים עד לריכוך.
מחזירים לסיר. מביאים לרתיחה; מערבבים פנימה ג'לטין עד להמסה. מערבבים פנימה וניל. מכסים ומצננים במשך שעה או עד שמסמיך מעט.
בינתיים, לזיגוג, מערבבים את נוזלי הריבס השמורים ושארית הסוכר בסיר קטן. מביאים לרתיחה. בקערה קטנה מערבבים עמילן תירס ומים קרים עד לקבלת תערובת חלקה; להקציף לתערובת רותחת. מבשלים ומערבבים עד שמסמיך.
מסירים מהאש. מערבבים פנימה צבע מאכל אם רוצים. מכסים ומקררים למשך הלילה.
מקפלים בהדרגה את הקצפת לתערובת הריבס. מסדרים 17 אצבעות מפוצלות בתחתית ו-26 מסביב לקצה של 9 אינץ' לא משומנת. תבנית קפיצית.
מורחים מחצית מתערובת הריבס לתבנית. מסדרים את שאר ה-ladyfingers על תערובת הריבס; מורחים בזהירות בשארית תערובת הריבס. מכסים ומצננים למשך הלילה. מורחים בזהירות זיגוג מעל.