קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות19
מגזין

טורט תפוחים עם פירורי לחם-אגוזי לוז

טורט תפוחים עם פירורי לחם-אגוזי לוז
טורט תפוחים עם פירורי לחם אגוזים עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 756 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו אגוזי לוז, פירורי לחם עשויים, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. מתכונים דומים: טורט אגוזי לוז, טורט אגוזי לוז, ו טורט אגוזי לוז.

הוראות

1
מסדרים תפוחים אפילו במחבת גדולה וכבדה.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מפזרים עםסוגר, ואז לשפוך סיידר תפוחים מעל. Coverand לבשל מעל חום בינוני עד תפוחים aretender, בעדינות מפנה תפוחים מדי פעם, 8 עד 10 דקות. לחשוף; לבשל עד juicesevaporate, לעתים קרובות אבל בזהירות turningapples כדי לשמור על טריזים ללא פגע, על 10minutes.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
3
הסר מהחום.
4
תן לתפוחים להתקרר בצורה מושלמת במחבת. לעשות קדימה: יכול להיות made1 יום קדימה.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
העברה לקערה. כיסוי; צמרמורת.
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
2
פירורי לחם מורחים על תבנית אפייה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
3
אופים עד זהב יבש וקל, בוחשבאזורי, כ -20 דקות. מגניב.
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
4
טוחנים דק אגוזי לוז ו 6tablespoons סוכר במעבד.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
5
הוסף 3 סוכריות; תהליך 5 שניות.
6
Transfermixture לקערה גדולה. מערבבים ב 4 כפות סוגר, קליפת לימון, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
7
מערבבים חלב וחמאה בסיר קטן. מערבבים overmedium חום רק עד חמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
8
תערובת חמאה Pourmilk מעל פירורי לחם תערובת; מערבבים עד לחלח (הבצק יהיה besticky).
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
9
תן לבצק לנוח בקערה עד שהנוזל נספג, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
10
העברת בצק 1cup למשטח עבודה מקומח. Gatherinto כדור; לשטח לתוך דיסק. לחץ על 9-inchround; לעטוף בפלסטיק. צ ' יל לפחות 1 שעה עבור קרום העליון.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
11
להעביר את הבצק שנותר משטח towork. להתאסף לכדור; לשטח intodisk. הקש דיסק על תחתית ומעלה sidesof 9 אינץ מחבת טארט עם תחתית נשלפת, דוחף קרום עד להאריך 1/2 אינץ ' abovesides. כיסוי; צמרמורת לפחות 1 שעה. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור צונן.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
12
מחממים תנור ל 191°. מילוי קרום עםתערובתapple.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
13
מניחים את הקרום העליון מעל מילוי.קפל את הקרום התחתון מעל הקצוות topcrust, לחיצה יחד כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
14
אופים טורט עד הקרום הוא זהבעמוקואת הקרום מתחיל להפריד בין הצדדים ofpan (קרום העליון עשוי לפצח), על 1 שעה. Coolin פאן על מתלה לפחות 2 שעות. בזהירות להעביר צדדים מחבת טארט.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
15
העבר toplatter. אבק עם אבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
16
חותכים intowedges.
17
מגישים עם קצפת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)