טורט תפוחים עם פירורי לחם-אגוזי לוז
טורט תפוחים עם פירורי לחם אגוזים עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 756 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו אגוזי לוז, פירורי לחם עשויים, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. מתכונים דומים: טורט אגוזי לוז, טורט אגוזי לוז, ו טורט אגוזי לוז.
הוראות
מסדרים תפוחים אפילו במחבת גדולה וכבדה.
מפזרים עםסוגר, ואז לשפוך סיידר תפוחים מעל. Coverand לבשל מעל חום בינוני עד תפוחים aretender, בעדינות מפנה תפוחים מדי פעם, 8 עד 10 דקות. לחשוף; לבשל עד juicesevaporate, לעתים קרובות אבל בזהירות turningapples כדי לשמור על טריזים ללא פגע, על 10minutes.
תן לתפוחים להתקרר בצורה מושלמת במחבת. לעשות קדימה: יכול להיות made1 יום קדימה.
העברה לקערה. כיסוי; צמרמורת.
פירורי לחם מורחים על תבנית אפייה גדולה.
אופים עד זהב יבש וקל, בוחשבאזורי, כ -20 דקות. מגניב.
טוחנים דק אגוזי לוז ו 6tablespoons סוכר במעבד.
הוסף 3 סוכריות; תהליך 5 שניות.
Transfermixture לקערה גדולה. מערבבים ב 4 כפות סוגר, קליפת לימון, ומלח.
מערבבים חלב וחמאה בסיר קטן. מערבבים overmedium חום רק עד חמאה נמסה.
תערובת חמאה Pourmilk מעל פירורי לחם תערובת; מערבבים עד לחלח (הבצק יהיה besticky).
תן לבצק לנוח בקערה עד שהנוזל נספג, כ -15 דקות.
העברת בצק 1cup למשטח עבודה מקומח. Gatherinto כדור; לשטח לתוך דיסק. לחץ על 9-inchround; לעטוף בפלסטיק. צ ' יל לפחות 1 שעה עבור קרום העליון.
להעביר את הבצק שנותר משטח towork. להתאסף לכדור; לשטח intodisk. הקש דיסק על תחתית ומעלה sidesof 9 אינץ מחבת טארט עם תחתית נשלפת, דוחף קרום עד להאריך 1/2 אינץ ' abovesides. כיסוי; צמרמורת לפחות 1 שעה. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור צונן.
מחממים תנור ל 191°. מילוי קרום עםתערובתapple.
מניחים את הקרום העליון מעל מילוי.קפל את הקרום התחתון מעל הקצוות topcrust, לחיצה יחד כדי לאטום.
אופים טורט עד הקרום הוא זהבעמוקואת הקרום מתחיל להפריד בין הצדדים ofpan (קרום העליון עשוי לפצח), על 1 שעה. Coolin פאן על מתלה לפחות 2 שעות. בזהירות להעביר צדדים מחבת טארט.
העבר toplatter. אבק עם אבקת סוכר.