תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל Polentan ו אגוז טורטה. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 250 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם צנוברים, קליפת לימון, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו אגנולוטי עם ברוקולי קלוי ותרד ברוטב אגוזים בחמאה, טורטה אגוז שוקולד ואורן, ו Grapa, דומדמניות, וטורט אגוז אורן (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה, לנצח שמנת חמוצה, ביצים, שמן, קליפת לימון, ומיץ לימון עד מעורבב היטב. בקערה אחרת, מערבבים יחד קמח, פולנטה, אבקת אפייה, וסוכר 1/2 כוס. מערבבים או להכות לתוך תערובת שמנת חמוצה עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
מיץ לימון
קליפת לימון
שמנת חמוצה
פולנטה
קמח לכל מטרה
סוכר
ביצה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
יוצקים תערובת לתוך מחבת טארט מחורץ 9 אינץ משומן עם שפה נשלפת.
ציוד שתשתמש בו
טופס טארט
3
מפזרים צנוברים ונותר 1/4 כוס סוכר באופן שווה מעל.
מרכיבים שתצטרך
צנוברים
סוכר
4
אופים בתנור 350 עד חום זהוב, כ -35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
בואו להתקרר כ -30 דקות, ולאחר מכן להסיר מסגרת פאן.