טורטה תפוחים ואגוזים
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 573 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. אם יש לך תמצית vanillan, גרידת תפוז, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עבור עוגת תפוחים (Torta di Mele), Carne Asada Torta (Poc Chuc Torta), ו טורטה די יוגורט קון Mele דואר Rosmarino-רוזמרין ותפוח יוגור (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
בסיר קטן, מחממים את הליקר הכתום. כבה את החום והוסף את החמוציות, וודא שכל החמוציות שקועות בנוזל. תניח בצד.
בקערה קטנה, מערבבים יחד את הקינמון ואת גרידת התפוז. מערבבים בקמח, אבקת אפייה ומלח. תניח בצד.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הביצים, החמאה, הסוכר והוניל.
מוסיפים את החומרים יבשים ומערבבים לשלב.
מוסיפים את התפוחים, האגוזים והאוכמניות סחוטות. כפית את התערובת לתוך קל משומן 8 על ידי 8 על ידי 2 אינץ זכוכית צלחת אפייה או 8 אינץ ' עוגה מחבת.
אופים עד ששיפוד עץ מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי, כ -30 דקות.
כדי לשרת, בעוד עדיין חם לחתוך ריבועים או טריזים ומגישים עם גלידה.