טורטיה ספרדית
טורטייה ספרדית עשויה להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 323 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בערך 45 דקות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, 30 כולו, וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו ביצים, פלפל, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו טורטייה ספרדית (חביתת תפוחי אדמה ספרדית), טורטיה דה פטטה (טורטיה ספרדית), ו טורטייה ספרדית (טורטילן אספניולה) (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים שמן זית לתוך מחבת 10 עד 12 אינץ ' ללא מקל ovenproof מעל חום בינוני גבוה; כאשר חם, מוסיפים בצל ומערבבים לעתים קרובות עד צולע, על 5 דקות.
להוסיף תפוחי אדמה, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל; לערבב מעיל.
מוסיפים 1/3 כוס מים ומביאים לרתיחה; להפחית את החום בינוני, לכסות, ומבשלים עד תפוחי אדמה רכים כאשר פירסינג, על 10 דקות. אם כל נוזל נשאר במחבת, להרתיח, חשף, עד התאדה, 1 עד 2 דקות.
בינתיים, בקערה גדולה, להכות ביצים עם 1/4 כפית מלח 1/4 כפית פלפל להתמזג.
מוסיפים תערובת תפוחי אדמה ומערבבים בעדינות.
מניחים מחבת לא שטופה על חום בינוני גבוה; כאשר חם, לשפוך תערובת ביצה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד ביצים מתחילים להגדיר התחתון הוא השחמה קלות, 5 עד 8 דקות.
העברת מחבת לתנור מטאטא טורטייה על 6 אינץ ' מחום עד העליון מוגדר, 3 עד 5 דקות. הפעל מרית בין טורטייה ומחבת כדי לשחרר; הפוך טורטייה על צלחת.
חותכים לפרוסות ומגישים חמים או בטמפרטורת החדר.