טורטיה ספרדית עם תירס, עגבניות ותפוחי אדמה
המתכון ספרדית טורטייה עם תירס, עגבניות, ותפוח אדמה יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 40 דקות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 220 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לך גרעינים תירס, מלח, תפוחי אדמה fingerling, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו טורטייה ספרדית אפויה עם תפוחי אדמה, פלפל, בצל, כרוב, עגבניות, פטה, טורטייה ספרדית (חביתת תפוחי אדמה ספרדית), ו טורטיה תפוחי אדמה ספרדית (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף יחד הראשון 4 מרכיבים ו 1/4 כוס פרמזן בקערה גדולה; להפריש.
חום 1 כף שמן על אש נמוכה במחבת כבדה, ovenproof 10 אינץ'.
מוסיפים שום, ומבשלים 1 דקה או עד הזהב; מעבירים לקערה גדולה עם כף מחורצת.
מוסיפים 3 כפות שמן למחבת, מגבירים את החום לגובה בינוני, ומבשלים תפוחי אדמה, ערבוב מדי פעם, 7 דקות או עד למכרז.
להוסיף תירס; לבשל 1 דקה או עד מחומם דרך.
מעבירים לקערה עם שום ותפוחי אדמה.
הוסף 1 כף שמן למחבת. מערבבים עגבניות, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 3 עד 5 דקות או עד שהם מתחילים חום והעורות לפצל.
הוסיפו תערובת תפו " א שמורה למחבת, והתפשטו באופן שווה על התחתית.
יוצקים תערובת ביצים על ירקות. לבשל על 4 דקות, הרמת ביצים בקצוות. להפחית את החום בינוני, לכסות, ומבשלים על 5 דקות יותר. (המרכז עדיין יהיה לח.)
הסר את המכסה, ו לצלות 4 דקות או עד ביצים נקבעות; מפזרים העליון עם גבינה נותרת, ו broil 2 עד 3 דקות או עד חום זהוב. שחרר קצוות עם מרית לפני חיתוך לחתיכות הגשה.
יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache
Tempranillo, Albarino, ו Grenache הן אפשרויות נהדרות לספרדית. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. אתה יכול לנסות Matchbook Tempranillo. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![Matchbook Tempranillo]()
Matchbook Tempranillo
Matchbook Tempranillo 2013 נפרש עם מאפייני העולם הישן משני שיבוטים ספרדיים בולטים. הגפנים Ribera del Duero ו Tinta de Toro גדל באחוזה שלנו לתרום את הטעמים הזנים המוכרים, בעוד Rioja מסורתי מיזוג ענבים Graciano מוסיף טאנין ומבנה. ארומטיים מובהקים של פטל בשלים שזיף עשיר להוביל טעמים מפתים של כדור הארץ, הל חריף ופירות כהים. חלק ורך על החיך, אדום מפתה זה יש גימור בהיר המבקש לגימה נוספת של יין זה מובנה דק. זוג זה Dunnigan הילס Tempranillo עם צלחת פאייה מסורתית חדורים זעפרן, מולים, שרימפס ו chorizo.