טורטיה עם רוקט ופרמזן
צריך מנות ראשונות ללא גלוטן? טורטיה עם רוקט ופרמזן יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 266 קלוריות. אם יש לך תפוחי אדמה, שמן זית, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. 26 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Cep, רוקט & פרמזן סלט, שעועית רץ עם רוקט ופרמזן, ו פסטה עם אבוקדו, פרמזן ורוקט.
הוראות
חותכים את תפוחי האדמה לפרוסות, על עובי האצבע.
מחממים את השמן במחבת לא דביקה, ואז נותנים טיפ לתפוחי האדמה ולבצל. כאשר הם מתחילים לרחוש וצבע קצת, יוצקים 225ml / -13°l מים עוז - זה יהיה להתיז כדי להיות זהיר. תפוחי אדמה מבשלים במשך 10 דקות עד מכרז.
יוצקים את כל נוזל עודף מן תפוחי האדמה, ואז להטות את הביצים לתוך המחבת, העונה ומערבבים קלות לערבב. להחזיר את המחבת לחום בינוני לבשל את טורטייה עד שנקבע בצד אחד, על 5 דקות.
מניחים צלחת על החלק העליון של המחבת, להחזיק אותו בחוזקה בזריזות להפוך אותו כך טורטייה יוצא על הצלחת.
להוסיף קצת שמן נוסף למחבת אם הוא צריך את זה, לפני הזזת טורטייה בחזרה לבשל את הצד ההפוך - זה רק צריך 5 דקות יותר.
החלק את הטורטייה על צלחת לחתוך אותו לתוך 4 טריזים. למעלה עם ערימה קטנה של רקטות, מפזרים על הפרמזן, ואז לטפטף עם שמן ומגישים.