טורטיות ברוטב שעועית שחורה
טורטיות ברוטב שעועית שחורה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון הרוטב שלך. מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 404 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לכם שעועית, שמן תירס, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: טורטיות ברוטב שעועית שחורה, Enfrijoladas (טורטיות תירס ברוטב שעועית שחורה), ו מרק שעועית שחורה עם טורטיות פריכות.
הוראות
מניחים שעועית בסיר גדול כבד.
הוסף מספיק מים קרים כדי לכסות על ידי 2 אינץ'.
מוסיפים 1/2 בצל כוס, epazote, שומן חזיר, שום, ואניסיד; מביאים לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים עד שעועית הם רק במכרז, הוספת מים רותחים יותר על ידי כוס מלא אם פחות מ 1 אינץ ' של מים מכסה שעועית, ערבוב מדי פעם, על 1 שעה (שעועית צריכה להיות עקביות מרעננת). שעועית העונה בנדיבות עם מלח; להמשיך להתבשל עד רך מאוד, על 15 דקות יותר. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. מגניב מעט, לכסות, וצינה. לחמם שעועית לפני שתמשיך.)
מסננים שעועית, שומר שעועית בישול נוזלי.
מניחים 3 כוסות שעועית (כמחצית) ו 1 1/2 כוסות שעועית בישול נוזלי בבלנדר. מחית עד חלקה.
להעביר רוטב לסיר גדול. חזור עם שעועית הנותרים נוזל בישול שעועית (בתוספת מים במידת הצורך). רוטב העונה עם מלח ופלפל. להביא רוטב לרתיחה; להפחית את החום ולשמור על חום נמוך.
שמן חום במחבת בינונית כבדה על חום בינוני.
הוסף 1 טורטייה וחום 20 שניות. באמצעות מלקחיים, להפוך טורטייה מעל ומבשלים עד תחילת הבועה ולהתרכך, כ -20 שניות יותר. לטבול טורטייה לתוך רוטב שעועית חם מעיל.
מניחים טורטייה על צלחת; לקפל לרבעים. חזור עם טורטיות הנותרים רוטב, הסדרת 3 טורטיות מקופלות במרכז כל אחד 6 צלחות. כפית רוטב שעועית נוסף נגמר. למעלה גבינה, נשאר בצל 1/2 כוס, כוסברה, וcrema, אז חלפיניו כבושים חצי צ ' ילה.
* שמנת מקסיקנית מתורבתת עם טעם אגוזים מעט ועקביות של שמנת חמוצה דקה.