טורטיות ממולאות עם שני רטבים
טורטיות ממולאות עם שני רטבים נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 374 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצל, טורטיות תירס, זרעי דלעת, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 65%. מתכונים דומים: טורטיות ממולאות עם שני רטבים, גריל גוואקמולי ממולאים טורטיות, ו טורטיות ממולאות תפוח וקינמון.
הוראות
לזרוק עגבניות עם 1 כף שמן במחבת אפייה רדודה מטגן 4 עד 5 סנטימטרים מחום, מפנה פעם אחת, עד מרכך ועורות חרוכים כתמים, 15 עד 20 דקות בסך הכל.
מערבבים עגבניות, מים, בצל, שום, חומץ, צ ' ילה, ו 1 כפית מלח בבלנדר עד חלקה (זהירות עם נוזלים חמים).
חום שנותר 2 כפות שמן בסיר כבד גדול מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ, ולאחר מכן להוסיף רוטב ומבשל, מכוסה חלקית, ערבוב מדי פעם, עד מעט מעובה, כ 10 דקות.
זרעי דלעת טוסט במחבת כבדה יבשה 12 אינץ ' מעל חום בינוני, ערבוב, עד שכל הזרעים התרחבו אבל הם עדיין ירוקים, 5 עד 8 דקות.
מעבירים לקערה להתקרר מעט.
קוצצים גס 1/4 זרעי דלעת כוס ולהניח בצד. להביא מים, epazote, בצל, שום, ו 1 1/4tespoons מלח לרתיחה בסיר קטן. למזג תערובת זו עם הנותרים 1 3/4 כוסות זרעי דלעת ב 2 קבוצות בבלנדר ניקה עד חלקה (השתמש בזהירות עם נוזלים חמים), על 5 דקות, העברה לסיר בינוני כבד. מתבלים במלח.
מבשלים קישואים ובצל ב 2 כפות שמן במחבת כבדה על אש בינונית, ערבוב, עד שהתרכך, 10 עד 15 דקות. מערבבים 3/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל, ולאחר מכן להסיר מחום.
מוסיפים ביצים, מטילים בעדינות לשלב.
חום הנותרים כוס שמן במחבת כבדה 10 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ, אז טורטיות רך-פריי, 1 בכל פעם, מתהפך פעם עם מלקחיים, עד ריכך (לא פריך או השחמה), 5 עד 10 שניות.
להעביר מגבות נייר כדי לנקז,blotting שני הצדדים, ואז מחסנית טורטיות כדי לשמור על לח.
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע. 3Working עם 1 טורטייה בכל פעם, לטבול ברוטב דלעת זרע מעיל שני הצדדים, ולאחר מכן להעביר צלחת. כפית 2 עד 3 כפות ביצה מילוי באמצע טורטייה, ואז להתגלגל ולסדר בתבנית אפייה 13 על ידי 9 אינץ'.
מכסים בנייר כסף ואופים עד מחומם thourough, 15 עד 20 דקות.
בינתיים, לחמם רטבים על אש נמוכה, ערבוב רוטב דלעת זרע לעתים קרובות, רק עד חם. (רוטב דק זרעי דלעת עם מים אם סמיך מאוד.)
Papadzules העליון עם רוטב זרעי דלעת.
מפזרים זרעי דלעת קצוצים ומגישים רוטב עגבניות בצד.
רטבים ניתן לעשות 1 יום קדימה ומקורר, חשוף, עד מגניב, ואז מכוסה. רוטב דלעת זרעי חם לפני טבילת טורטיות.