טורטיות סלמון מעושנות
טורטיות סלמון מעושנות עשויות להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 426 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מלח, בצל, סלמון מעושן חם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. , שהוא מוצק. מיני קסדיות סלמון מעושן, קסדיות סלמון מעושן עם גבינת עיזים, ו קסדיות סלמון מעושן עם עגבניות חמות וארוגולה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
שלב 2 כפות מיץ, בצל, הבא 5 מרכיבים (באמצעות סלמון), ערבוב טוב.
לשלב גבינות. מחלקים חצי מתערובת הגבינה באופן שווה בין 3 טורטיות. למעלה כל טורטייה עם כ 1 1/3 כוסות שעועית תערובת.
מפזרים באופן שווה עם שאר הגבינה. למעלה עם 3 טורטיות שנותרו.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מניחים 1 קסדייה במחבת; לבשל 4 דקות בכל צד או עד הזהב.
הסר ולשמור חם. לנגב מחבת נקייה עם מגבות נייר. חזור על הנוהל עם תרסיס בישול הנותרים קסדיות.
חותכים כל quesadilla לשניים; לחתוך כל חצי ל 3 פלחי.
שלב הנותרים 1 מיץ כף, עגבניות, אבוקדו, שמנת חמוצה, ומלח; לזרוק בעדינות.
מקשטים עם עלי כוסברה ופלחי ליים, אם תרצה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.