קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

טורטיות עוף

טורטיות עוף
קסדיות עוף יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המתאבנים שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 27 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 507 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. אם יש לך חזה עוף פרימיום במים, גבינת צ'דר, טורטיות קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. עם כפית ציון של 55% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: Quesadillas de Pollo (Quesadillas עוף), טורטיות אננס Dak Bulgogi Quesadillas (אננס פיקנטי קוריאני BBQ עוף Quesadillas), ו נקניק ברביקיו, בייקון ואננס Quesadillas (AKA Bbq הוואי פיצה Quesadillas).

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים מרק, אבקת צ ' ילי, גבינה ועוף.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
עוף שלםעוף שלם
גבינהגבינה
מרקמרק
3
מורחים על תערובת מרק 1/4 כוס על חצי של כל טורטייה עד בתוך 1/2 אינץ ' של קצה. לחות קצה עם מים. להתקפל ולאטום.
מרכיבים שתצטרך
טורטיהטורטיה
מרקמרק
מיםמים
4
מניחים על 2 דפי אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
אופים 10 דקות או עד חם. עושה 8 קסדיות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פינו נואר Cuvaison עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."