טורטיות עוף
Quesadillas עוף דורש בערך 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאבן זה יש 690 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-243 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך פלפל, פלפל, טורטיות קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 97% וזה מעולה. נסו Quesadillas de Pollo (Quesadillas עוף), טורטיות אננס Dak Bulgogi Quesadillas (אננס פיקנטי קוריאני BBQ עוף Quesadillas), ו נקניק ברביקיו, בייקון ואננס Quesadillas (AKA Bbq הוואי פיצה Quesadillas) (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
חום 1 כף שמן זית במחבת מעל חום גבוה.
מפזרים את העוף במלח, פלפל ותבלינים טאקו.
מוסיפים את העוף למחבת ולטגן מעל חום בינוני-גבוה עד לסיום, כ -4 דקות לכל צד.
הסר מהמחבת וקוביות לקוביות. תניח בצד.
מוסיפים את הנותרים 1 כף שמן זית למחבת על חום גבוה. לזרוק את הבצל ואת הפלפלים ומבשלים עד הפלפלים יש כמה אזורים כהים / שחורים, 3 עד 4 דקות.
לרחוש 1/2 כף החמאה במחבת נפרדת או מחבת על חום בינוני ולהניח טורטייה קמח במחבת. ואז לבנות את הקסדיות על ידי הנחת גבינה מגוררת על טורטייה התחתונה, ולאחר מכן סידור העוף ופלפלים מבושלים. למעלה עם קצת יותר גבינה מגורדת העליון עם טורטייה שנייה.
כאשר טורטייה הוא זהוב בצד הראשון, בזהירות להעיף את הקסדייה לצד השני, הוספת עוד 1/2 חמאה כף למחבת באותו הזמן. המשך לבשל עד שהצד השני יהיה זהוב. חזור עם טורטיות וסתימות שנותרו.
חותכים כל quesadilla לתוך טריזים ומגישים עם פיקו דה גאלו.
קוביות עד כמויות שוות של עגבניות ובצל. בערך קוצצים את הכוסברה.
עכשיו, פרוסה 1 או 2 jalapenos במחצית. עם כפית, לגרד את הזרעים. (אם אתה אוהב דברים חריפים, להשאיר בחלק ממברנות לבן.) קוביות jalapenos דק מאוד; אתה רוצה רמז של חום טעם jalapeno, אבל אתה לא רוצה לגרום לשריפות. עכשיו לזרוק את ארבעת המרכיבים לתוך קערה.
פורסים את הלימון לחצי וסוחטים את המיץ מחצי הלימון לקערה.
מפזרים מלח, ומערבבים יחד עד בשילוב. הקפד לטעום את פיקו דה גאלו ולהתאים את התבלינים, הוספת מלח או חלפיניו לקוביות יותר במידת הצורך.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פסגת חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
![פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר]()
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
ארומטי בעוז, יין זה משלב באומץ זוג ייחודי עמק וילאמט subappellations תחת פקק אחד. נוכחותו מורגשת מיד בצורה של ניחוח מונע בושם וחודר של שומר, תות, אניס מיובש. על החיך, פינו נואר הוא מוצק ומלא חיים,עם שפע של הערות אוכמניות בר.פיוזינג האלגנטיות של גבעות דנדי, השריר הגולמי של גבעות אולה-אמיטי, ואת הטבע כהה הפרי של כרם שיאה, יין זה מאפיין את הרוח של העמק. עם טאנינים מוצקים מעט בהירות בסיסית,הוא מלא, מאוזן, וראוי לומר פינו נואר. בציר 2018 המדהים חוגג איזון, מרקם, וצבע אינטנסיבי, ואת היין הזה מבטא בצורה מסודרת את כל האמור לעיל.