טורטיות עוף פסטו של גורדון וגארי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל גורדון וגארי של פסטו קסדיות עוף. מנה זו מכילה סביב 24 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 471 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו שמן זית, טורטייה קמח, עלי בזיליקום ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 52 דקות. נסו קסדיות בלסמיות אפרסק, עוף וגורגונזולה עם ארוגולה פסטו, קארי העוף המלזי של גורדון רמזי, ו בס טרי מטוגן של גארי (מתכונים דומים).
הוראות
בכוס פלסטיק חזקה וגדולה לשים קומץ גדול של עלי בזיליקום טריים, 1 שן שום, 1/4 כוס שקדים קלויים, 1/4 כוס פרמזן מגורר, טפטוף של שמן זית, וקמצוץ של מלח ופלפל. השתמש בבלנדר טבילה כדי למזג את כל זה יחד, עד ירוק חלק ובהיר. שמור.
מערבבים יחד את הפפריקה, פלפל וכמון בקערה עם כפית מלח. אבק את שדי העוף עם תערובת התבלינים ולשפשף פנימה. גריל על גריל חם בינוני, מסתובב מדי פעם עד עוף הוא רק מבושל דרך. תלוי כמה עבה השדיים, על 5 עד 6 דקות לכל צד.
חותכים את העוף לפרוסות 1/2 אינץ ' ולהניח בצד.
להניח טורטייה על אש נמוכה על הגריל ולהפיץ שכבה דקה של פסטו על זה.
להניח את רצועות העוף על טורטייה ומפזרים פרמזן, לכסות עם טורטייה אחרת. מבשלים עד שאתה מקבל צבע על הקרקעית בזהירות להפוך אותו לבשל בצד השני. ברגע שזה נעשה, להסיר מהחום ולתת מנוחה 1 דקה.
חותכים את הטורטייה כמו פיצה ומגישים.