קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות14
ציון בריאות4
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טורטיות פריחת הקישואים

טורטיות פריחת הקישואים
Quesadillas קישואים-פריחת יכול להיות רק המתאבן אתה מחפש. מתכון זה מספק 14 מנות. עם 136 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם קמח טורטייה תירס, שמן צמחי, גבינת מחרוזת oaxacan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת די גרועה. נסו סקווש פריחת Quesadillas, סקווש פריחת Quesadillas, ו Quesadillas פריחת הסקווש של Mirna (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים בצל, שום, ו 1/2 כפית מלח בשמן במחבת כבדה גדולה על חום בינוני, ערבוב, עד בצל מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים עגבניות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד עגבניות מתקלקל, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים פריחה ו 1/4 כפית מלח, ואז לכסות ולבשל, ערבוב מדי פעם, עד מכרז, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מערבבים קמח טורטייה, מים, ו 1/4 כפית מלח בקערה גדולה ללוש עד הבצק אחיד, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
5
לצבוט מספיק בצק כדי ליצור כדור 1 1/2 אינץ ' ולהעביר לצלחת; הבצק צריך להיות לח אבל לא דביק. במידת הצורך, ללוש קצת יותר קמח טורטייה או מים. טופס נשאר בצק לכ 13 (1 1/2 אינץ') כדורים, העברה לצלחת, ומכסה בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
6
לחץ על כדור 1 של בצק בין ריבועי פלסטיק לחץ טורטילה כדי ליצור טורטייה 5 1/2-ל 6 אינץ '(פחות מ 1d16 אינץ ' עבה). לקלף 1 ריבוע פלסטיק, ולאחר מכן, מחזיק טורטייה בכף שלך, לשים 1 כף מעוגלת (1/2 אונקיה) בצד אחד של טורטיה, להפיץ 1 כף מעוגלת מילוי בשכבה שטוחה על גבינה, משאיר גבול 3/4 אינץ'. מקפלים טורטיה לשניים, באמצעות כיכר פלסטיק כסיוע, וקצוות צביטה לאטום, שטוח מעט.
מרכיבים שתצטרך
7
הפוך יותר quesadillas באותו אופן, הסדרת אותם בשכבה 1 וכיסוי עם לעטוף פלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
8
שמן קומל קל מאוד (או מחבת פיצה), ולאחר מכן לחמם על חום בינוני גבוה עד חם, על 2 דקות. קוק quesadillas, 3 בכל פעם, עד הקצוות להשתחרר מן כתמים comal וחום מופיעים על החלק התחתון, 2 עד 4 דקות, ואז להתהפך ומבשלים, בעדינות לחיצה על quesadillas שטוח עם מרית מתכת במידת הצורך, עד כתמים חומים מופיעים על הצד התחתון, 2 עד 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
9
מגישים מיד עם סלסה בצד.
מרכיבים שתצטרך
1
מילוי יכול להיעשות 1 יום קדימה ומקורר, חשוף, ואז מקורר, מכוסה.

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 39 דולר לבקבוק.
בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר
בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר
ניחוחות של תה שחור ו הל הם שכבתיים על ידי הערות של אוכמניות ו blackberry. טעמים טריים של חמוציות, שזיף וקליפת תפוז מספקים צלילים מלוחים תוססים עם מגע של מינרלים והל. זהו יין פינו נואר עשיר ובעל גוף מלא עם חומציות מאוזנת וגימור בעל מרקם דק.