קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

טורטייה ספרדית אפויה

טורטייה ספרדית אפויה
צריך ללא גלוטן, ללא חלב, 30 שלם, ומנה צדדית צמחונית? טורטייה ספרדית אפויה יכולה להיות מתכון מצוין לנסות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 186 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם אדמה o ' ביצים טבעיות, בצל, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. נסו טורטייה ספרדית אפויה עם תפוחי אדמה, פלפל, בצל, כרוב, עגבניות, פטה, טורטייה ספרדית (חביתת תפוחי אדמה ספרדית), ו טורטיה דה פטטה (טורטיה ספרדית) (מתכונים דומים).

הוראות

1
ב מחבת nonstick 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה. מבשלים תפוחי אדמה ובצל בשמן כ 5 דקות, הופכים תפוחי אדמה כל הזמן אפילו לבישול, עד שהשמן מתחיל להתבשל; מוסיפים טימין, מלח ופלפל. מבשלים על 10 דקות יותר, הפיכת תפוחי אדמה כל הזמן, עד תפוחי אדמה רכים ומכרז. (אם תפוחי אדמה מתחילים לטגן ולהפוך חום במהלך הבישול, להפחית את החום.)
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר מחום; ניקוז (לא לשטוף מחבת).
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מניחים תערובת תפוחי אדמה בקערה בינונית; מגניב מעט.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
בינתיים, באותו מחבת, לבשל ומערבבים פלפל ועגבניות מיובשות על חום בינוני 1 דקה; מוסיפים לתערובת תפוחי אדמה. לשבור את תפוחי אדמה קצת עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
תנור חום עד 177°. שורה תחתונה של 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה עם נייר קלף בישול; צד גריז של צלחת עם שמן. בקערה גדולה, להכות ביצים קלות עם מזלג או חוט להקציף עד מעורב היטב.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מוסיפים תערובת תפוחי אדמה לביצים; מערבבים עד מעורבב. בזהירות לשפוך לתוך צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
7
אופים כ 30 דקות או עד ביצים מוגדרות לחלוטין העליון הוא נפוח מעט זהב; מגניב 15 דקות. מכסים בחוזקה ומקררים לפחות 4 שעות או עד צונן.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
כדי לשרת, להפעיל סכין דק סביב קצה טורטייה כדי לשחרר.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
9
מקום מלבני המגיש מגש הפוך על צלחת אפייה (להיות מגש בטוח הוא לפחות גדול כמו צלחת אפייה); בזהירות להפוך מגש צלחת אפייה מעל.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
10
הסר צלחת אפייה; לקלף את נייר קלף בישול.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
11
מגישים מקורר.

יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache

ספרדית עובדת ממש טוב עם Tempranillo, Albarino, ו Grenache. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Parador Tempranillo. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
Parador Tempranillo
Parador Tempranillo
2012 Parador Tempranillo יש פרופיל פירות חזק, מאפיין של העונה שמש חם גדל. מזכיר קלאסי ריברה דל Duero בסגנון, היין יש פירות אדומים בהירים הערות סגול, עם גימור סלעי, יבש קלאסי. הבציר הראשון מכרם הכרכרות.תערובת: 100% Tempranillo