קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

טורטייה ספרדית אפויה

טורטייה ספרדית אפויה
צריך ללא גלוטן, ללא חלב, 30 שלם, ומנה צדדית צמחונית? טורטייה ספרדית אפויה יכולה להיות מתכון מצוין לנסות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 186 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם אדמה o ' ביצים טבעיות, בצל, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. נסו טורטייה ספרדית אפויה עם תפוחי אדמה, פלפל, בצל, כרוב, עגבניות, פטה, טורטייה ספרדית (חביתת תפוחי אדמה ספרדית), ו טורטיה דה פטטה (טורטיה ספרדית) (מתכונים דומים).

הוראות

1
ב מחבת nonstick 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה. מבשלים תפוחי אדמה ובצל בשמן כ 5 דקות, הופכים תפוחי אדמה כל הזמן אפילו לבישול, עד שהשמן מתחיל להתבשל; מוסיפים טימין, מלח ופלפל. מבשלים על 10 דקות יותר, הפיכת תפוחי אדמה כל הזמן, עד תפוחי אדמה רכים ומכרז. (אם תפוחי אדמה מתחילים לטגן ולהפוך חום במהלך הבישול, להפחית את החום.)
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הסר מחום; ניקוז (לא לשטוף מחבת).
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מניחים תערובת תפוחי אדמה בקערה בינונית; מגניב מעט.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
בינתיים, באותו מחבת, לבשל ומערבבים פלפל ועגבניות מיובשות על חום בינוני 1 דקה; מוסיפים לתערובת תפוחי אדמה. לשבור את תפוחי אדמה קצת עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
תנור חום עד 177°. שורה תחתונה של 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה עם נייר קלף בישול; צד גריז של צלחת עם שמן. בקערה גדולה, להכות ביצים קלות עם מזלג או חוט להקציף עד מעורב היטב.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מוסיפים תערובת תפוחי אדמה לביצים; מערבבים עד מעורבב. בזהירות לשפוך לתוך צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
7
אופים כ 30 דקות או עד ביצים מוגדרות לחלוטין העליון הוא נפוח מעט זהב; מגניב 15 דקות. מכסים בחוזקה ומקררים לפחות 4 שעות או עד צונן.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
כדי לשרת, להפעיל סכין דק סביב קצה טורטייה כדי לשחרר.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
9
מקום מלבני המגיש מגש הפוך על צלחת אפייה (להיות מגש בטוח הוא לפחות גדול כמו צלחת אפייה); בזהירות להפוך מגש צלחת אפייה מעל.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
10
הסר צלחת אפייה; לקלף את נייר קלף בישול.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
11
מגישים מקורר.

יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache

ספרדית עובדת ממש טוב עם Tempranillo, Albarino, ו Grenache. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Parador Tempranillo. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
Parador Tempranillo
Parador Tempranillo
2012 Parador Tempranillo יש פרופיל פירות חזק, מאפיין של העונה שמש חם גדל. מזכיר קלאסי ריברה דל Duero בסגנון, היין יש פירות אדומים בהירים הערות סגול, עם גימור סלעי, יבש קלאסי. הבציר הראשון מכרם הכרכרות.תערובת: 100% Tempranillo