טורטייה ספרדית עם רומסקו שקדים
המתכון ספרדית טורטייה עם רומסקו שקדים מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט יוצא מן הכלל חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 101 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח, מלח, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. נסו רוטב רומסקו – פלפל אדום ספרדי ורוטב אגוזים (או שקדים) - צמחוני, טבעוני וללא גלוטן, רוטב רומסקו ספרדי, ו טורטייה ספרדית (חביתת תפוחי אדמה ספרדית) (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין romesco, לחתוך פלפל חצי לאורכו; להשליך זרעים וממברנות.
מניחים חצאי פלפל, צד העור למעלה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; לשטח ביד. לצלות 6 דקות או עד מושחר.
מניחים בשקית ניילון zip-top; חותם.
בואו לעמוד 20 דקות. מקלפים וקוצצים פלפל.
מניחים את הפלפל הקצוץ במעבד מזון.
מוסיפים עגבניות ו -10 המרכיבים הבאים( עגבניות דרך לחם); תערובת תהליך עד חלקה.
כדי להכין טורטייה, לשלב פרוסות תפוחי אדמה ו 2 כפיות שמן זית על מחבת רול ג ' לי מצופה ספריי בישול. מסדרים פרוסות תפוחי אדמה בשכבה אחת; מפזרים 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל שחור.
אופים תפוחי אדמה ב 350 במשך 40 דקות או עד מכרז, הופך לאחר 20 דקות.
הסר פרוסות תפוחי אדמה מהתנור.
שלב תחליף ביצה וביצים בקערה גדולה; מערבבים עם מקצף עד קצף (כ 2 דקות). מערבבים בפרוסות תפוחי אדמה, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל שחור.
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
יוצקים תערובת ביצים למחבת, מפיצים תפוחי אדמה בשכבה זוגית עם מרית. להפחית את החום בינוני; לבשל 4 דקות או עד הקצוות נקבעים התחתון הוא השחמה קלות. לעטוף את הידית של מחבת עם לסכל; broil 4 דקות או עד סט.
הסר מהתנור; הפוך על מגש הגשה. מגניב לפחות 5 דקות או לטמפרטורת החדר לפני ההגשה עם רוטב romesco.