המתכון ספרדית טורטייה עם רומסקו שקדים מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט יוצא מן הכלל חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 101 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח, מלח, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. נסו רוטב רומסקו – פלפל אדום ספרדי ורוטב אגוזים (או שקדים) - צמחוני, טבעוני וללא גלוטן, רוטב רומסקו ספרדי, ו טורטייה ספרדית (חביתת תפוחי אדמה ספרדית) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
כדי להכין romesco, לחתוך פלפל חצי לאורכו; להשליך זרעים וממברנות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
Romesco
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3
מניחים חצאי פלפל, צד העור למעלה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; לשטח ביד. לצלות 6 דקות או עד מושחר.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
מניחים בשקית ניילון zip-top; חותם.
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
5
בואו לעמוד 20 דקות. מקלפים וקוצצים פלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
6
מניחים את הפלפל הקצוץ במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
7
מוסיפים עגבניות ו -10 המרכיבים הבאים( עגבניות דרך לחם); תערובת תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
8
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
כדי להכין טורטייה, לשלב פרוסות תפוחי אדמה ו 2 כפיות שמן זית על מחבת רול ג ' לי מצופה ספריי בישול. מסדרים פרוסות תפוחי אדמה בשכבה אחת; מפזרים 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
סטייקים של ניו יורק
קציצות עוף צמחוניות קפואות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
אופים תפוחי אדמה ב 350 במשך 40 דקות או עד מכרז, הופך לאחר 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
הסר פרוסות תפוחי אדמה מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
13
שלב תחליף ביצה וביצים בקערה גדולה; מערבבים עם מקצף עד קצף (כ 2 דקות). מערבבים בפרוסות תפוחי אדמה, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שמנת חמוצה מופחתת שומן, מחולקת
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
14
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
15
יוצקים תערובת ביצים למחבת, מפיצים תפוחי אדמה בשכבה זוגית עם מרית. להפחית את החום בינוני; לבשל 4 דקות או עד הקצוות נקבעים התחתון הוא השחמה קלות. לעטוף את הידית של מחבת עם לסכל; broil 4 דקות או עד סט.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
16
הסר מהתנור; הפוך על מגש הגשה. מגניב לפחות 5 דקות או לטמפרטורת החדר לפני ההגשה עם רוטב romesco.