קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות4
ציון בריאות47
מגזין

טורטלוני די פגיולי: טורטלוני מלא שעועית

טורטלוני די פגיולי: טורטלוני מלא שעועית
טורטלוני די פגיולי: טורטלוני מלא שעועית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 ומחירו 2 מנות.22 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 50 גרם חלבון, 63 גרם שומן, ובסך הכל של 1242 קלוריות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם שמן זית, ביצים, שעועית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 65%. הציון הזה מוצק. נסו הו! אני אוהב אותך כל כך, טורטלוני-או, טורטלוני קבובס, ו טורטלוני ריקוטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
משרים את השעועית למשך הלילה בהרבה מים קרים לכיסוי.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2
מסננים את השעועית ומכסים בהרבה מים מתוקים. מביאים לרתיחה על אש גבוהה. מבשלים את השעועית על אש בינונית-גבוהה למשך 1 1/2 שעות, עד ששעועית מועכת בקלות בעזרת מזלג.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
מסננים את השעועית, מוסיפים את השום, הרוזמרין, שמן הזית, הריקוטה והמלח והפלפל, לפי הטעם, ומועכים את תערובת השעועית והגבינה בעזרת מזלג או בקערת מעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®שום גויה®
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
התערובת צריכה להיות גמישה אך לא הומוגנית לחלוטין. הניחו בצד.
5
תלולית 3 1/2 כוסות קמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. יוצרים באר באמצע הקמח ומוסיפים את הביצים ושמן הזית. בעזרת מזלג מקציפים יחד את הביצים והשמן ומתחילים לשלב את הקמח, החל מהשפה הפנימית של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
6
כשאתה מרחיב את הבאר, המשך לדחוף את הקמח למעלה מבסיס התל כדי לשמור על צורת הבאר. הבצק יתאחד כאשר משולבים מחצית מהקמח.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
7
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, בעזרת כפות הידיים. ברגע שיש לכם מסה מגובשת, הוציאו את הבצק מהלוח וגרדו וזרקו את כל שאריות השאריות. מחזירים קלות את הלוח וממשיכים ללוש עוד 6 דקות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. עוטפים את הבצק בניילון ומניחים לנוח 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
8
מחלקים את בצק הפסטה ל -3 כדורים בגודל שווה, ומרדדים כל אחד לתפאורה הדקה ביותר על מכונת גלגול פסטה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
9
חותכים כל גיליון לריבועים בגודל 4 אינץ'.
10
מניחים כף מתערובת השעועית במרכז כל ריבוע. מקפלים כל ריבוע לשניים, פינה לפינה, ליצירת משולש, ואז מקפלים את הפינות האחרות כדי לפגוש אחד את השני ויוצרים את הטורטלוני.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
11
מניחים את הטורטלוני על מגש גיליון מאובק בקמח עד שהוא מוכן לבישול.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
12
הביאו 6 ליטר מים לרתיחה והוסיפו 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
13
במחבת מטגן בגודל 14 עד 16 אינץ ' מחממים את החמאה על אש בינונית-גבוהה עד שהיא מקציפה ושוככת.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
בינתיים, זרוק את הטורטלוני במים הרותחים ובשל 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
15
מסננים את הפסטה, שומרים את נוזל הבישול ומוסיפים לתבנית עם החמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
16
מוסיפים את עלי הטימין ואת התזה של מי בישול פסטה, וזורקים על אש גבוהה במשך 1 דקה, כדי מעיל ו מתחלב. מחלקים את הפסטה באופן שווה בין 4 קערות פסטה מחוממות, מגרדים את הגבינה על כל מנה ומגישים מייד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון