טורטלוני די פגיולי: טורטלוני מלא שעועית
טורטלוני די פגיולי: טורטלוני מלא שעועית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 ומחירו 2 מנות.22 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 50 גרם חלבון, 63 גרם שומן, ובסך הכל של 1242 קלוריות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם שמן זית, ביצים, שעועית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 65%. הציון הזה מוצק. נסו הו! אני אוהב אותך כל כך, טורטלוני-או, טורטלוני קבובס, ו טורטלוני ריקוטה (מתכונים דומים).
הוראות
משרים את השעועית למשך הלילה בהרבה מים קרים לכיסוי.
מסננים את השעועית ומכסים בהרבה מים מתוקים. מביאים לרתיחה על אש גבוהה. מבשלים את השעועית על אש בינונית-גבוהה למשך 1 1/2 שעות, עד ששעועית מועכת בקלות בעזרת מזלג.
מסננים את השעועית, מוסיפים את השום, הרוזמרין, שמן הזית, הריקוטה והמלח והפלפל, לפי הטעם, ומועכים את תערובת השעועית והגבינה בעזרת מזלג או בקערת מעבד מזון.
התערובת צריכה להיות גמישה אך לא הומוגנית לחלוטין. הניחו בצד.
תלולית 3 1/2 כוסות קמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. יוצרים באר באמצע הקמח ומוסיפים את הביצים ושמן הזית. בעזרת מזלג מקציפים יחד את הביצים והשמן ומתחילים לשלב את הקמח, החל מהשפה הפנימית של הבאר.
כשאתה מרחיב את הבאר, המשך לדחוף את הקמח למעלה מבסיס התל כדי לשמור על צורת הבאר. הבצק יתאחד כאשר משולבים מחצית מהקמח.
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, בעזרת כפות הידיים. ברגע שיש לכם מסה מגובשת, הוציאו את הבצק מהלוח וגרדו וזרקו את כל שאריות השאריות. מחזירים קלות את הלוח וממשיכים ללוש עוד 6 דקות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. עוטפים את הבצק בניילון ומניחים לנוח 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מחלקים את בצק הפסטה ל -3 כדורים בגודל שווה, ומרדדים כל אחד לתפאורה הדקה ביותר על מכונת גלגול פסטה.
חותכים כל גיליון לריבועים בגודל 4 אינץ'.
מניחים כף מתערובת השעועית במרכז כל ריבוע. מקפלים כל ריבוע לשניים, פינה לפינה, ליצירת משולש, ואז מקפלים את הפינות האחרות כדי לפגוש אחד את השני ויוצרים את הטורטלוני.
מניחים את הטורטלוני על מגש גיליון מאובק בקמח עד שהוא מוכן לבישול.
הביאו 6 ליטר מים לרתיחה והוסיפו 2 כפות מלח.
במחבת מטגן בגודל 14 עד 16 אינץ ' מחממים את החמאה על אש בינונית-גבוהה עד שהיא מקציפה ושוככת.
בינתיים, זרוק את הטורטלוני במים הרותחים ובשל 2 דקות.
מסננים את הפסטה, שומרים את נוזל הבישול ומוסיפים לתבנית עם החמאה.
מוסיפים את עלי הטימין ואת התזה של מי בישול פסטה, וזורקים על אש גבוהה במשך 1 דקה, כדי מעיל ו מתחלב. מחלקים את הפסטה באופן שווה בין 4 קערות פסטה מחוממות, מגרדים את הגבינה על כל מנה ומגישים מייד.