קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות4
ציון בריאות47
מגזין

טורטלוני די פגיולי: טורטלוני מלא שעועית

טורטלוני די פגיולי: טורטלוני מלא שעועית
טורטלוני די פגיולי: טורטלוני מלא שעועית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 ומחירו 2 מנות.22 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 50 גרם חלבון, 63 גרם שומן, ובסך הכל של 1242 קלוריות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם שמן זית, ביצים, שעועית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 65%. הציון הזה מוצק. נסו הו! אני אוהב אותך כל כך, טורטלוני-או, טורטלוני קבובס, ו טורטלוני ריקוטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
משרים את השעועית למשך הלילה בהרבה מים קרים לכיסוי.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2
מסננים את השעועית ומכסים בהרבה מים מתוקים. מביאים לרתיחה על אש גבוהה. מבשלים את השעועית על אש בינונית-גבוהה למשך 1 1/2 שעות, עד ששעועית מועכת בקלות בעזרת מזלג.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3
מסננים את השעועית, מוסיפים את השום, הרוזמרין, שמן הזית, הריקוטה והמלח והפלפל, לפי הטעם, ומועכים את תערובת השעועית והגבינה בעזרת מזלג או בקערת מעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
התערובת צריכה להיות גמישה אך לא הומוגנית לחלוטין. הניחו בצד.
5
תלולית 3 1/2 כוסות קמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. יוצרים באר באמצע הקמח ומוסיפים את הביצים ושמן הזית. בעזרת מזלג מקציפים יחד את הביצים והשמן ומתחילים לשלב את הקמח, החל מהשפה הפנימית של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
6
כשאתה מרחיב את הבאר, המשך לדחוף את הקמח למעלה מבסיס התל כדי לשמור על צורת הבאר. הבצק יתאחד כאשר משולבים מחצית מהקמח.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
7
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, בעזרת כפות הידיים. ברגע שיש לכם מסה מגובשת, הוציאו את הבצק מהלוח וגרדו וזרקו את כל שאריות השאריות. מחזירים קלות את הלוח וממשיכים ללוש עוד 6 דקות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. עוטפים את הבצק בניילון ומניחים לנוח 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
8
מחלקים את בצק הפסטה ל -3 כדורים בגודל שווה, ומרדדים כל אחד לתפאורה הדקה ביותר על מכונת גלגול פסטה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
חותכים כל גיליון לריבועים בגודל 4 אינץ'.
10
מניחים כף מתערובת השעועית במרכז כל ריבוע. מקפלים כל ריבוע לשניים, פינה לפינה, ליצירת משולש, ואז מקפלים את הפינות האחרות כדי לפגוש אחד את השני ויוצרים את הטורטלוני.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
11
מניחים את הטורטלוני על מגש גיליון מאובק בקמח עד שהוא מוכן לבישול.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
12
הביאו 6 ליטר מים לרתיחה והוסיפו 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
13
במחבת מטגן בגודל 14 עד 16 אינץ ' מחממים את החמאה על אש בינונית-גבוהה עד שהיא מקציפה ושוככת.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
בינתיים, זרוק את הטורטלוני במים הרותחים ובשל 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
15
מסננים את הפסטה, שומרים את נוזל הבישול ומוסיפים לתבנית עם החמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
16
מוסיפים את עלי הטימין ואת התזה של מי בישול פסטה, וזורקים על אש גבוהה במשך 1 דקה, כדי מעיל ו מתחלב. מחלקים את הפסטה באופן שווה בין 4 קערות פסטה מחוממות, מגרדים את הגבינה על כל מנה ומגישים מייד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o