קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

טורטלוני עם רוטב מרווה חמאה

טורטלוני עם רוטב מרווה חמאה
צריכים מנה עיקרית לקטו אובו צמחונית? טורטלוני עם רוטב מרווה חמאה יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה 745 קלוריות, 25 גרם חלבון ו-29 גרם שומן. תמורת 1.27$ למנה, מתכון זה מכסה 29% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. מההכנה ועד הצלחת, מתכון זה לוקח בערך שעה ו-5 דקות. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם שמן זית כתית מעולה, פטרוזיליה, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 53%, וזה די טוב. נסו טורטלוני עם רוטב פטריות-מרווה, טורטלוני די פאגיולי: טורטלוני במילוי שעועית וצלעות חזיר עם רוטב מרווה-חמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה מערבבים את הערמונים, הריקוטה, הביצה, הפטרוזיליה, אגוז המוסקט והמלח. מערבבים ליצירת משחה רופפת.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)
תותים טריים פרוסים נוספיםתותים טריים פרוסים נוספים
ציוד שתשתמש בו
שאוסינג, או יין אורז סינישאוסינג, או יין אורז סיני
2
חותכים את הפסטה לריבועים בגודל 4 אינץ' ומניחים כף מילוי במרכז כל ריבוע. מקפלים למשולשים, לוחצים החוצה את כל האוויר מסביב למילוי. לחץ כדי לאטום את הקצוות. חברו את נקודות הצלע הארוכה של המשולש יחדיו, יוצרים טבעת (או כובע) ואטמו בין האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
3
מביאים כ-6 ליטר מים לרתיחה ומוסיפים כ-2 כפות מלח. זורקים את הטורטלוני למים הרותחים ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות על רתיחה גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים
(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)
4
במחבת, מחממים על להבה בינונית נמוכה, ממיסים את החמאה והמרווה באיטיות תוך שילוב הטעמים. לאחר שהטורטלוני מוכנים, מסננים את הפסטה, שומרים 1/2 כוס ממי הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
תבניות מאפינסתבניות מאפינס
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
5
מניחים טורטלוני במחבת עם החמאה המומסת והמרווה.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
תבניות מאפינסתבניות מאפינס
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
6
מוסיפים את מי בישול הפסטה השמורים ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים
7
מחממים כ-30 שניות, מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס טרי לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
בצל צהוב, קלוף, מגוררבצל צהוב, קלוף, מגורר
(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)
8
לְשָׁרֵת.
9
תלים 3 1/2 כוסות מהקמח במרכז קרש חיתוך גדול מעץ. יוצרים גומה באמצע הקמח ומוסיפים את הביצים ושמן הזית. בעזרת מזלג טורפים יחד את הביצים והשמן ומתחילים לשלב את הקמח, החל מהשפה הפנימית של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
תותים טריים פרוסים נוספיםתותים טריים פרוסים נוספים
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
10
כשאתם מרחיבים את הבאר, המשיכו לדחוף את הקמח מעלה מבסיס התלולית כדי לשמור על צורת הבאר. הבצק יתאחד כאשר מחצית מהקמח נטמע.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
11
מתחילים ללוש את הבצק בשתי הידיים, בעזרת כפות הידיים. ברגע שיש לך מסה מלוכדת, מסירים את הבצק מהלוח ומגרדים ומשליכים את כל השאריות. מקמחים מחדש קלות את הקרש וממשיכים ללוש עוד 6 דקות. הבצק צריך להיות אלסטי ומעט דביק. עוטפים את הבצק בניילון ומניחים למנוחה של 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
12
מגלגלים או מעצבים לפי הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי