קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 50 דק.
מנות12
ציון בריאות27
מגזין

טורטליני בולונזי

טורטליני בולונזי
טורטליני בולונזי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1016 קלוריות, 68 גרם חלבון, ו 67 גרם שומן. מתאים ל-12 ומחירו 3 מנות.93 דולר למנה. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם שאריות בקר, הודו טחון, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 55%. נסו מרק טורטליני (טורטליני אן ברודו), טורטליני וחזיר, ו טורטליני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הבקר, העצמות, הלשון, נתחי העוף, הבצל, הגזר והסלרי בסיר מרק גדול, מכסים במים ומביאים כמעט לרתיחה, לאט מאוד. מנמיכים את האש להתבשל לפני שהתערובת רותחת, ומאפשרים לבשל במשך 4 שעות, תוך הרחקת הקצף וכל עודפי השומן העולים לפני השטח. לאחר 4 שעות מסירים מהאש, מסננים את הנוזל פעמיים, תחילה דרך מסננת חרוטית ושנית דרך בד גבינה, ומניחים להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוףחתיכות עוף
גזרגזר
סלריסלרי
בצלבצל
מיםמים
בקרבקר
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
מסננתמסננת
סירסיר
2
מילוי: בתנור הולנדי או בסיר גדול עם תחתית כבדה, מחממים את החמאה והשמן עד שהוא מקציף ושוכך.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מוסיפים את ההודו, העגל וכתף החזיר ומבשלים על אש גבוהה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהבשר שחום היטב ומתחיל לשחרר חלק ממיציו.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזירכתף חזיר
טורקיה כולהטורקיה כולה
בשרבשר
עגלעגל
4
מוסיפים את הפרושוטו והמורטדלה ומבשלים 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
מורטדלהמורטדלה
פרושוטופרושוטו
5
מסירים מהאש ומניחים להתקרר.
6
מניחים במעבד מזון ומערבבים לשילוב.
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
7
מוסיפים את הביצה ואת הפרמיגיאנו-רג ' יאנו ומערבבים היטב לאיחוד. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומוסיפים לפחות 1/4 כפית אגוז מוסקט טרי מגורד ומערבבים שוב. מניחים בצד במקרר עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
מוסקטמוסקט
ביצהביצה
8
פסטה: תלולית 3 1/2 כוסות הקמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. יוצרים באר באמצע הקמח ומוסיפים את הביצים ושמן הזית. בעזרת מזלג מקציפים יחד את הביצים והשמן ומתחילים לשלב את הקמח, החל מהשפה הפנימית של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
פסטהפסטה
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
9
כשאתה מרחיב את הבאר, המשך לדחוף את הקמח למעלה מבסיס התל כדי לשמור על צורת הבאר. הבצק יתאחד כאשר משולבים מחצית מהקמח.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
בסיסבסיס
10
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, בעזרת כפות הידיים. ברגע שיש לכם מסה מגובשת, הוציאו את הבצק מהלוח וגרדו וזרקו את כל שאריות השאריות. מחזירים קלות את הלוח וממשיכים ללוש עוד 6 דקות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. עוטפים את הבצק בניילון ומניחים לנוח 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
עוטףעוטף
11
רול או צורה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
1
חותכים את בצק הפסטה המוכן ל -3 מנות שוות. בעזרת מכונת פסטה מרדדים את הפסטה להגדרה הדקה ביותר ואז חותכים את הסדינים לריבועים בגודל 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
פסטהפסטה
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
2
מניחים 1 כפית ממילוי הטורטליני במרכז כל ריבוע בגודל 2 אינץ'. קפלו את הפינות הנגדיות יחד ליצירת משולש ולחצו היטב על הקצוות כדי לאטום. קירב את הנקודות הארוכות של המשולש והצטרף בלחץ אצבע יציב. המשיכו למלא ולעצב טורטליני עד לשימוש בכל הפסטה והמילוי. הניחו את הטורטליני על מגש סדין, מכוסה במגבת נקייה ולחה.
מרכיבים שתצטרך
טורטליניnameטורטליניname
פסטהפסטה
3
מביאים לרתיחה את הברודו המוכן ומתבלים במלח ופלפל. זרוק את הטורטליני לברודו ובשל עד שהוא רך, בערך 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
טורטליניnameטורטליניname
4
מוציאים את הטורטליני מהברודו בעזרת כף מחוררת, ומחלקים בין 10 ל -12 קערות פסטה מחוממות. כף חלק מהברודו לכל קערה והגיש מיד, ועליו פרמיג 'אנו-רג' יאנו מגורד טרי.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
טורטליניnameטורטליניname
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
קערהקערה

מרכיבים

454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שאריות בשרשאריות בשר454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.לשון בשר, לחתוך 4 או 5 חתיכותלשון בשר, לחתוך 4 או 5 חתיכות1גזר, קצוץ גסגזר, קצוץ גס1צלעצלע סלרי, קצוצה בצפיפותצלע סלרי, קצוצה בצפיפות2kgsתרנגולת מבושלת, חתוכה ל-6 חתיכותתרנגולת מבושלת, חתוכה ל-6 חתיכות1ביצה, הוכהביצה, הוכה4קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)8281 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמחקמח227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כתף חזיר טחוןכתף חזיר טחון227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.הודו טחוןהודו טחון227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/3 שקית אטריות ביצים רחבות במיוחד1/3 שקית אטריות ביצים רחבות במיוחד227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.mortadella, קצוץ דקmortadella, קצוץ דק0חתיכות טופי הית' ברעוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)1חתיכות טופי הית' ברשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)1בצל, קצוץ גסבצל, קצוץ גס4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרParmigiano-רג'יאנו, מגורדParmigiano-רג'יאנו, מגורד227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פרושוטו, קצוץ דקפרושוטו, קצוץ דק12שרימפס וורידיםמלח ופלפלמלח ופלפל43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה מתוקהחמאה מתוקה454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עצמות בקר או עגלעצמות בקר או עגל9בצל צהוב בינוני, קצוץמים קריםמים קרים