טורטליני עם גבינת עיזים וצדפות
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? טורטליני עם גבינת עיזים וצדפות יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 399 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך parmigiano-רג'יאנו בתוספת 1/4 כוס, בצל ירוק, גבינת עיזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. וזה די טוב. מתכונים דומים: קיש ללא קרום עם גבינת עיזים & בצל ירוק, עוף ערפד-סלט סלק עם בצל ירוק גבינת עיזים ושדים קלויים בצל, ו מאווי בצל וגבינה עיזים טורטליני עם עגבניות דומדמניות ורוטב פורצ'יני.
הוראות
להביא 6 ליטרים מים לרתיחה ולהוסיף 2 כפות מלח.
בקערת ערבוב גדולה, גבינת עיזים מחית עד רך.
מוסיפים בצל ירוק, ביצים, אגוז מוסקט וגבינה ומערבבים היטב. באמצעות רולר פסטה, לרדד פסטה להגדרה דקה ולאחר מכן לחתוך גיליונות לריבועים 2 אינץ'. להביא ציר עוף כדי להתבשל בסיר 4 ליטר.
מניחים 1 כפית גבינת עיזים מילוי במרכז כל ריבוע 2 אינץ'. מקפלים פינות מנוגדות יחד כדי ליצור משולש. לחץ על הקצוות יחד בחוזקה כדי לאטום. הביאו נקודות מנוגדות של המשולש יחד והתמזגו יחד עם לחץ אצבע מוצק. המשך עד שכל הפסטה נעשית. זרוק tortellini במים רותחים ומבשלים עד מכרז, על 7 עד 10 דקות.
מסננים היטב לרדת לתוך מרק עוף רותח.
להוסיף בצל ירוק הנותרים וגבינה, לבדוק תיבול ומגישים מיד.