טורפדו אצבע דגים
טורפדו אצבע דגים הוא מנה עיקרית המגישה 4. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 2 גרם של שומן, וסך הכל 85 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-12 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. גשו לסופר וקנו מיונז רגיל, כפות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה מצוין. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: פשטידת דגים ואצבע, טאקו אצבעות דגים, ו סארני אצבע דג תוצרת בית.
הוראות
הפעל את הגריל, לארגן את אצבעות הדגים על מתלה הגריל ומבשל אותם במשך 15 דקות, הופך אותם לפחות פעם אחת עד ציפוי הבלילה הוא פריך.
חותכים את הבגט לשניים לאורכו ולהקל לחתוך פתוח כדי לחשוף את הלחם הרך בפנים.
מורחים את הלחם בנדיבות עם מיונז ואז למלא את החסה, שאלוט או בצל מלפפון שמיר או gherkin.
כאשר אצבעות הדגים מוכנות, לארוז אותם לתוך באגט לחתוך לארבעה חלקים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קפוסלדו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.