טורקיה
לטורקיה לוקח כ -3 שעות ו-30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-8 ומחירו 3 מנות.69 $ למנה. מנה אחת מכילה 1151 קלוריות , 116 גרם חלבון ו -66 גרם שומן . אם יש לכם פלפל, שמן זית, סלרי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . זה עובד היטב כמנה עיקרית. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 78% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: הטיפים הטובים ביותר של שרה מולטון לרוטב הודו וגילוף הודו , מלאי הודו לימוני תוצרת בית ומרק אטריות הודו Jalapeno , ו- Spicy Yogurt Marinated Turkey ו-OXO TURKEY DAY GIVEAWAY .
הוראות
אבזור מיוחד: 1 יריעת נייר אלומיניום, לאוהל
מחממים תנור ל-325 מעלות F.
הסר את העטיפה, רוקן את תרנגול ההודו, וספג את החלק החיצוני יבש עם נייר סופג. לאחר מכן הסר את הצוואר והגביים משני החללים.
מניחים את חזה ההודו כלפי מעלה בתבנית רדודה בעומק 2 1/2 או 3 אינץ'. ממלאים תרנגול הודו ומברישים או מזלפים את הודו בשמן. מתבלים במלח ופלפל. הכניסו מדחום בשר בטיחותי לתנור לחלק העבה ביותר של הירך.
הכניסו את תרנגול ההודו לתנור 325 מעלות F. אין לבסס או לפתוח את דלת התנור למשך שעתיים, 10 דקות מזמן הבישול. לאחר שעתיים, 10 דקות מזמן הבישול, ההודו יהיה חום זהוב בהיר. מבסים את הודו בשמן הנותר ומניחים אוהל של נייר אלומיניום קל משקל על החזה וממשיכים בבישול. המשך לצלות עד שהירך מגיעה לטמפרטורה של 180 מעלות F. לאחר סיום, הניחו להודו לנוח 20 דקות לפני הגילוף.
מחממים תנור ל-350 מעלות F.
במחבת מפוררים את הנקניק ומבשלים עד שהוא לא ורוד יותר.
מוציאים לנייר סופג כדי שעודפי השומן ייספג.
מסננים את המחבת, שומרים 1 כף שומן.
מטגנים את התפוח בשומן. לְהַפְרִישׁ.
ממיסים את 2 כפות החמאה ומטגנים את הבצל והסלרי (כ-5 דקות).
מניחים את קוביות הלחם היבשות בקערה גדולה.
מוסיפים את הפטרוזיליה, המרווה, המיורן, הטימין, המלח, הפלפל ואת הבצל, הסלרי והתפוח המוקפצים. לזרוק לערבב.
מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים היטב.
מוסיפים את הביצה ומעבדים היטב לתוך תערובת המלית.
מוסיפים את המרק להרטיב ומערבבים היטב. אל תפחדו להכניס את הידיים לתערובת כדי לערבב היטב ולערבב את החומרים.
השתמשו במלית למילוי הודו של 12 פאונד או כתוספת על ידי שימון תבשיל של 2 ליטר וממלאים ברוטב. מכסים ואופים בתנור שחומם מראש למשך 45 דקות. אם רוצים קרום עליון פריך מסירים את הכיסוי ל-5 הדקות האחרונות של האפייה.