קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות43
מגזין

טורקיה

טורקיה
לטורקיה לוקח כ -3 שעות ו-30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-8 ומחירו 3 מנות.69 $ למנה. מנה אחת מכילה 1151 קלוריות , 116 גרם חלבון ו -66 גרם שומן . אם יש לכם פלפל, שמן זית, סלרי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . זה עובד היטב כמנה עיקרית. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 78% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: הטיפים הטובים ביותר של שרה מולטון לרוטב הודו וגילוף הודו , מלאי הודו לימוני תוצרת בית ומרק אטריות הודו Jalapeno , ו- Spicy Yogurt Marinated Turkey ו-OXO TURKEY DAY GIVEAWAY .

הוראות

1
אבזור מיוחד: 1 יריעת נייר אלומיניום, לאוהל
ציוד שתשתמש בו
1 פאונד בתפזורת נקניקיית איטלקית או חזיר1 פאונד בתפזורת נקניקיית איטלקית או חזיר
2
מחממים תנור ל-325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
נקניק איטלקי או חזיר בתפזורתנקניק איטלקי או חזיר בתפזורת
3
הסר את העטיפה, רוקן את תרנגול ההודו, וספג את החלק החיצוני יבש עם נייר סופג. לאחר מכן הסר את הצוואר והגביים משני החללים.
מרכיבים שתצטרך
1 כיכר לחם לבן מיובש חתוך לקוביות או חבילה אחת (12 אונקיות) קוביות מלית עשבים1 כיכר לחם לבן מיובש חתוך לקוביות או חבילה אחת (12 אונקיות) קוביות מלית עשבים
ציוד שתשתמש בו
כיכר לחם לבן מיובש חתוך לקוביות או חבילה אחת קוביות מלית עשביםכיכר לחם לבן מיובש חתוך לקוביות או חבילה אחת קוביות מלית עשבים
4
מניחים את חזה ההודו כלפי מעלה בתבנית רדודה בעומק 2 1/2 או 3 אינץ'. ממלאים תרנגול הודו ומברישים או מזלפים את הודו בשמן. מתבלים במלח ופלפל. הכניסו מדחום בשר בטיחותי לתנור לחלק העבה ביותר של הירך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הכניסו את תרנגול ההודו לתנור 325 מעלות F. אין לבסס או לפתוח את דלת התנור למשך שעתיים, 10 דקות מזמן הבישול. לאחר שעתיים, 10 דקות מזמן הבישול, ההודו יהיה חום זהוב בהיר. מבסים את הודו בשמן הנותר ומניחים אוהל של נייר אלומיניום קל משקל על החזה וממשיכים בבישול. המשך לצלות עד שהירך מגיעה לטמפרטורה של 180 מעלות F. לאחר סיום, הניחו להודו לנוח 20 דקות לפני הגילוף.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מחממים תנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
במחבת מפוררים את הנקניק ומבשלים עד שהוא לא ורוד יותר.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוציאים לנייר סופג כדי שעודפי השומן ייספג.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
9
מסננים את המחבת, שומרים 1 כף שומן.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מטגנים את התפוח בשומן. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
11
ממיסים את 2 כפות החמאה ומטגנים את הבצל והסלרי (כ-5 דקות).
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
12
מסירים מהאש.
13
מניחים את קוביות הלחם היבשות בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
14
מוסיפים את הפטרוזיליה, המרווה, המיורן, הטימין, המלח, הפלפל ואת הבצל, הסלרי והתפוח המוקפצים. לזרוק לערבב.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורםמרז ' ורם
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
15
מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
16
מוסיפים את הביצה ומעבדים היטב לתוך תערובת המלית.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
17
מוסיפים את המרק להרטיב ומערבבים היטב. אל תפחדו להכניס את הידיים לתערובת כדי לערבב היטב ולערבב את החומרים.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
18
השתמשו במלית למילוי הודו של 12 פאונד או כתוספת על ידי שימון תבשיל של 2 ליטר וממלאים ברוטב. מכסים ואופים בתנור שחומם מראש למשך 45 דקות. אם רוצים קרום עליון פריך מסירים את הכיסוי ל-5 הדקות האחרונות של האפייה.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות