לטורקיה לוקח כ -3 שעות ו-30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-8 ומחירו 3 מנות.69 $ למנה. מנה אחת מכילה 1151 קלוריות , 116 גרם חלבון ו -66 גרם שומן . אם יש לכם פלפל, שמן זית, סלרי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . זה עובד היטב כמנה עיקרית. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 78% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: הטיפים הטובים ביותר של שרה מולטון לרוטב הודו וגילוף הודו , מלאי הודו לימוני תוצרת בית ומרק אטריות הודו Jalapeno , ו- Spicy Yogurt Marinated Turkey ו-OXO TURKEY DAY GIVEAWAY .
הוראות
1
אבזור מיוחד: 1 יריעת נייר אלומיניום, לאוהל
ציוד שתשתמש בו
1 פאונד בתפזורת נקניקיית איטלקית או חזיר
2
מחממים תנור ל-325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
נקניק איטלקי או חזיר בתפזורת
3
הסר את העטיפה, רוקן את תרנגול ההודו, וספג את החלק החיצוני יבש עם נייר סופג. לאחר מכן הסר את הצוואר והגביים משני החללים.
מרכיבים שתצטרך
1 כיכר לחם לבן מיובש חתוך לקוביות או חבילה אחת (12 אונקיות) קוביות מלית עשבים
ציוד שתשתמש בו
כיכר לחם לבן מיובש חתוך לקוביות או חבילה אחת קוביות מלית עשבים
4
מניחים את חזה ההודו כלפי מעלה בתבנית רדודה בעומק 2 1/2 או 3 אינץ'. ממלאים תרנגול הודו ומברישים או מזלפים את הודו בשמן. מתבלים במלח ופלפל. הכניסו מדחום בשר בטיחותי לתנור לחלק העבה ביותר של הירך.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
חצי חזה הודו בעור
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
הכניסו את תרנגול ההודו לתנור 325 מעלות F. אין לבסס או לפתוח את דלת התנור למשך שעתיים, 10 דקות מזמן הבישול. לאחר שעתיים, 10 דקות מזמן הבישול, ההודו יהיה חום זהוב בהיר. מבסים את הודו בשמן הנותר ומניחים אוהל של נייר אלומיניום קל משקל על החזה וממשיכים בבישול. המשך לצלות עד שהירך מגיעה לטמפרטורה של 180 מעלות F. לאחר סיום, הניחו להודו לנוח 20 דקות לפני הגילוף.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
6
מחממים תנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
7
במחבת מפוררים את הנקניק ומבשלים עד שהוא לא ורוד יותר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוציאים לנייר סופג כדי שעודפי השומן ייספג.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
9
מסננים את המחבת, שומרים 1 כף שומן.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
מטגנים את התפוח בשומן. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
11
ממיסים את 2 כפות החמאה ומטגנים את הבצל והסלרי (כ-5 דקות).
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
טורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 ענף רוזמרין
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
15
מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
16
מוסיפים את הביצה ומעבדים היטב לתוך תערובת המלית.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
תערובת עוגה טבעית באריזה
17
מוסיפים את המרק להרטיב ומערבבים היטב. אל תפחדו להכניס את הידיים לתערובת כדי לערבב היטב ולערבב את החומרים.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
18
השתמשו במלית למילוי הודו של 12 פאונד או כתוספת על ידי שימון תבשיל של 2 ליטר וממלאים ברוטב. מכסים ואופים בתנור שחומם מראש למשך 45 דקות. אם רוצים קרום עליון פריך מסירים את הכיסוי ל-5 הדקות האחרונות של האפייה.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman