טורקיה א-לה קינג היא מנה עיקרית שמגישה 4. תמורת $2.31 למנה , מתכון זה מכסה 25% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -41 גרם חלבון , 9 גרם שומן ובסך הכל 590 קלוריות . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש חזה הודו, סלרי, מרק עוף ומלח. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 69% . מתכונים דומים: עוגת קינג , ריזוטו סרטני קינג ותבשיל עוף תוצרת בית של קינג ראנץ' .
הוראות
1
במחבת טפלון גדולה מטגנים את הפטריות, הסלרי, הבצל והפלפל בחמאה עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
מרק עגבניות שמנת
נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממארז קישור גדול
4 חזה עוף שלמים ללא עור וללא עצמות
2 פרוסות גבינת פרובולון מופחתת שומן
3 כוסות לחם שיפון עתיק יומין חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: מוכן)
2
מערבבים קמח ומרק עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים לתוך תערובת הירקות. מערבבים פנימה חלב. מביאים לרתיחה. מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין לבן, או לפי הטעם
לחם שיפון בן יום
ליקר אגוזי לוז
קמח ארפס (כגון PAN®)
3
מוסיפים את הודו, האפונה והמלח; חום דרך.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציר עוף או ציר הודו
4
מגישים עם אורז.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)