קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות15
מגזין

מלון אגואה פרסקה

מלון אגואה פרסקה
אם יש לך מיץ ליים, מלון, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו מלון אגואה פרסקה, מלון נקטרינה אגואה פרסקה, ו ברי-מלון אגואה פרסקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בבלנדר, מערבולת מלון, 1/2 כוס סוכר, ו 1 כוס מים עד חלקה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
מלוןמלון
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
יוצקים לתוך קנקן גדול (לפחות 3 qt.).
3
לטאטא ב 1/3 כוס מיץ ליים, 7 כוסות מים, ועוד סוכר ומיץ ליים לפי הטעם. צמרמורת עד קר, לפחות 1 שעה או עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מגישים על קרח.
מרכיבים שתצטרך
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o