מלון אגואה פרסקה
אם יש לך מיץ ליים, מלון, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו מלון אגואה פרסקה, מלון נקטרינה אגואה פרסקה, ו ברי-מלון אגואה פרסקה (מתכונים דומים).
הוראות
בבלנדר, מערבולת מלון, 1/2 כוס סוכר, ו 1 כוס מים עד חלקה מאוד.
יוצקים לתוך קנקן גדול (לפחות 3 qt.).
לטאטא ב 1/3 כוס מיץ ליים, 7 כוסות מים, ועוד סוכר ומיץ ליים לפי הטעם. צמרמורת עד קר, לפחות 1 שעה או עד 1 יום.