טורקיה אנצ'ילדות ורדס
טורקיה אנצ'ילדות ורדס היא מנה עיקרית המגישה 16. מנה אחת מכילה 313 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש בידכם אורגנו, טורטיות תירס, בזיליקום ועוד כמה מרכיבים, תוכלו להכין אותו. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל מקסיקני. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 32%, וזה די רע. נסו אנצ'ילדות ורדס קון פאבו (אנצ' ילדות טורקיה צ'ילה ירוקה), אנצ'ילדות ורדס (אנצ' ילדות ירוקות), ו אנצ'ילדות ורדס (אנצ' ילדות ירוקות) עבור מתכונים דומים.
הוראות
במחבת גדולה מטגנים טורטיות בקבוצות, בעזרת 1/3 כוס שמן, למשך 5 שניות מכל צד או עד להזהבה.
באותה מחבת מטגנים בצל בשמן שנותר עד שהוא רך. מערבבים פנימה את ההודו, העגבניות, הג ' לפנוס, תיבול הטאקו, הכמון, האורגנו והבזיליקום; מחממים.
שלב רוטב אנצ ' ילדה ומרק.
מורחים 1/2 כוס תערובת לכל אחד משני 13 אינץ'. 9 אינץ'. אפיית כלים.
מניחים 2 כפות תערובת הודו במרכז כל טורטיה; למעלה עם 1 כף גבינה.
מגלגלים ומניחים בצד התפר כלפי מטה במנות מוכנות.
יוצקים את הרוטב שנותר מעל.
מכסים ואופים בחום של 350 למשך 25-30 דקות או עד לחימום. לחשוף; מפזרים גבינה שנותרה.
אופים 5 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
מקשטים בשמנת חמוצה וג ' לפנוס נוסף אם רוצים.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
אנצ ' ילדה עובדת ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג ורוז פאלקום נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז פאקסלי נוצץ הוא גם זיווג בטוח. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ציפריאני פרוסקו. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![סיפריאני פרוסקו]()
סיפריאני פרוסקו
ציפריאני בליני הוא הקוקטייל המפורסם בעולם העשוי מעיסת אפרסק לבנה ויין מבעבע ברוט. הוא הומצא בשנת 1948 על ידי ג ' וזפה סיפריאני מבר הארי בוונציה והוא מוגש בכל מקום סיפריאני ברחבי העולם. דרך נהדרת להתחיל כל מסיבה או לקיים עם בראנץ ' של יום ראשון! ציפריאני בליני מציגה ניחוחות אלגנטיים, טריים ופירותיים עם מתיקות מאוזנת ובועות ריחניות. מושלם בכל עת, נהדר כמו אפריטיף.