קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

טורקיה המבורגרים קצ'אטורה בפורטובלו

טורקיה המבורגרים קצ'אטורה בפורטובלו
טורקיה המבורגרים קצ'יאטור על פורטובלו היא מנה עיקרית המגישה 4. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 56 גרם חלבון, 33 גרם שומן, ובסך הכל 566 קלוריות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ואספו רוטב ווסטרשייר, פטרוזיליה שטוחה, פלפל ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-199 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 95%, וזה מדהים. נסו המבורגרים טורקיה יוונית עם פורטובלו " לחמניות, המבורגרים קצ'יאטור, ו המבורגרים של פורטובלו עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 450 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
3
מחממים מחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
שלבו בשר עם מלח ופלפל, פטריות קרימיני קצוצות, פלפל חריף קצוץ, בצל קצוץ, שום, רסק עגבניות, ווסטרשייר, פתיתי פלפל אדום כתוש, גבינה ופטרוזיליה. ציון ויוצר בשר ל -4 קציצות גדולות בעובי 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פטריות קריםפטריות קרים
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
מזלפים שמן זית כתית מעולה מעל הקציצות ואז מטגנים 5 או 6 דקות מכל צד במחבת חמה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מניחים כובעי פורטובלו על תבנית אפייה קטנה בצד הזימים כלפי מעלה ומזלפים עליהם שמן זית כתית מעולה. צולים את הכובעים 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
מוציאים אותם מהתנור ומתבלים אותם במלח ופלפל. כבה את התנור. למעלה כל כובע עם כ 1/2 כוס ארוגולה המבורגר. כובע בורגר עם מוצרלה ומניחים בחזרה בתנור עדיין חם. ממיסים את הגבינה 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
8
מעבירים המבורגרים על תחתית "לחמניה" לצלחות. למעלה עם בצל ועגבניות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי

יין מומלץ: מרלו, Malbec, Zinfandel

ניתן לשלב בורגר עם מרלו, מלבק וזינפנדל. מרלו יהיה מתאים לחלוטין להמבורגר קלאסי עם תוספות סטנדרטיות. תוספות נועזות יותר דורשות יין נועז יותר, כמו מלבק או זינפנדל מפולפל. ניקל & ניקל האריס כרם מרלו עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
ניקל & ניקל האריס ויניארד מרלו
ניקל & ניקל האריס ויניארד מרלו
כרם האריס ממוקם במערב אוקוויל,ממזרח לכרם הברזל. חמישה דונמים של ניקל וניקל מורכבים משני בלוקים המציעים חשיפה דרומית ואדמה של טיט חרס חצץ. מעברי דילול מאפשרים לכל אשכול לתלות בחופשיות, לייעל את מערכת הסורג ולנצל את האקלים החם כדי להגיע לבגרות מלאה.האריס מרלו עקבי מאוד מבציר לבציר, והיין הזה אינו יוצא מן הכלל. פירות יער ושזיפים יפים משתלבים בטעמים של מרווה, סיגר, אדמה ועשב מיובש. לבציר הזה יש אלמנט מאובק מושך והאלון מוסיף שמץ של פחם. המרקם המשיי והטאנינים העגולים נושאים את הטעמים הללו לגימור ארוך ומאוזן.