טורקיה ומלית ביצי בנדיקט
טורקיה ומלית ביצי בנדיקט עשויה להיות בדיוק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 708 קלוריות , 27 גרם חלבון ו -52 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו אגוז מוסקט טחון, חלמונים, פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לחג ההודיה . 23 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 68% , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו אספרגוס בנדיקט , בנדיקט בנדיקט ו- Crab Cakes Eggs Benedict .
הוראות
מעצבים את המלית לארבע קציצות בעובי של 1/2 אינץ'; לְהַפְרִישׁ. בחלק העליון של סיר כפול או קערת מתכת מעל מים רותחים, טורפים חלמונים ומיץ לימון עד שהם מתערבבים; מבשלים עד שהתערובת סמיכה מספיק כדי לצפות כף מתכת והטמפרטורה מגיעה ל-160 מעלות, תוך טריפה מתמדת.
מנמיכים את החום לנמוך מאוד. לאט מאוד לטפטף פנימה חמאה מומסת חמה, תוך טריפה מתמדת.
טורפים פנימה פטרוזיליה, מלח ואגוז מוסקט.
מניחים את הקערה בקערה גדולה יותר של מים חמימים. שומרים על חום, תוך ערבוב מדי פעם, עד להגשה, עד 30 דקות.
במחבת טפלון גדולה מחממים שמן על אש בינונית. מבשלים קציצות מלית 3-4 דקות מכל צד או עד שמדחום מצביע על 165 מעלות. לשמור על חום.
בינתיים, מניחים 2-3 אינץ' מים בסיר גדול או במחבת עם דפנות גבוהות. מביאים לרתיחה; להתאים את האש כדי לשמור על רתיחה עדינה. שוברים ביצים קרות, אחת אחת, לתוך קערה קטנה; מחזיק את הקערה קרוב לפני המים, מחליק את הביצה לתוך המים.
מבשלים, ללא מכסה, 3-5 דקות או עד שהחלבונים מתייצבים לחלוטין והחלמונים מתחילים להסמיך אך אינם קשים. בעזרת כף מחוררת מרימים את הביצים מהמים.
להגשה מניחים הודו וביצים על קציצות מלית. מעל רוטב הולנדייז.