קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות27
מגזין

טורקיה מזוגגת חמוציות

טורקיה מזוגגת חמוציות
טורקיה מזוגגת חמוציות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 72 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 664 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-10 דקות. גשו לסופר וקנו תפוזים, רוטב חמוציות, פלפל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב עשבי תיבול אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שוקולד צ'יפס מנטה כקינוח. עם כפית ציון 67% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: הודו עם זיגוג חמוציות עם מלית חמוציות ולחם תירס, חזה הודו עם זיגוג חמוציות, ו הודו עם זיגוג חמוציות-כתום.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
הסר את הקרביים והצוואר מטורקיה ושטוף מבפנים ומבחוץ במים קרים. להתייבש עם מגבות נייר; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
בקערה קטנה, לשלב חמאה רכה, 1 כף עשבי תיבול בסדר, שום כתוש, 2 כפות ריבה פתיתי בצל. השתמש במזלג לערבב יחד עד בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי בצל יבשיםפתיתי בצל יבשים
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
בקערה קטנה לשלב תיבול עוף, 1 כף עשבי תיבול בסדר, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
השתמש ביד שלך כדי לשחרר את העור בזהירות סביב הציפור כולה. חצי עבודה של תערובת חמאה מתחת לעור של טורקיה כולה. לשפשף את החמאה שנותרה על החלק החיצוני של העור ומתבלים עם תערובת תיבול עוף מבפנים ומבחוץ. דחוף את החלק הפנימי של חלל טורקיה עם תפוזים וכרישה. (מסבך אם תרצה.)
מרכיבים שתצטרך
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
7
להוסיף כל תפוזים שאריות כרישה למחבת קלייה רדודה; לשפוך מרק ולהניח בצד. הכנס מדחום מוקפץ בזווית כ -3 אינץ 'למטה מחלל הצוואר ו -2 אינץ' מעצם החזה, בחלק העבה ביותר של השד.
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
8
מניחים את שד טורקיה על מדף מעל הירקות במחבת הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
9
מניחים בתנור ולהפחית את הטמפרטורה ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
מערבבים מיץ תפוזים, שאריות ריבה, חמוציות ג 'לי, ועשבי תיבול עדינים נותרים בסיר קטן ומבשלים עד שג' לי נמס. המשך להתבשל עד שהתערובת מתעבה, כ -15 דקות; לשמור על חום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
11
לאחר ההודו מבושל במשך 2 שעות מברשת על תערובת זיגוג. כאשר המדחום קופץ למעלה או עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך רשם הירך 180 מעלות F, על 3 שעות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
12
הסר מהתנור ולתת טורקיה לנוח 15 דקות לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן